Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi történt a legjobb barátnőmm...

Mi történt a legjobb barátnőmmel? Aggódom érte

Figyelt kérdés

Én ebben a tanévben átmentem egy másik suliba, a legjobb barátnőm pedig maradt a réginkben. Mindkettőnknek lettek új barátaink, de ő nagyon megváltozott... Egyik nap, iskolanapon felhívtam úgy este 10 körül, és ő még kinn volt az új barátaival az utcán és azt hallottam a háttérből, hogy "XY, hagyd már majd nálunk ihatsz még!" :( Nagyon aggódom érte, elkezdett kivágott felsőket hordani, sminkelni magát és most csókolózott először - de Felelsz-vagy-Mersz-ben:S Nem hallgat meg, ha át is jön csak SMSezik, apukáját most kinevezték és elkényeztették az utóbbi pár hónapban. Folyton azzal cukkol, hogy nem gazdagokkal lógok, és a fiúm se villában lakik. Nagyon rosszul esik, hogy így megváltozott, mindig leszólja a ruháimat (én varrom őket anyukámmal), pedig eddig mindig cssak dicsérte:'( Mit csináljak?

13L (a barátnőm 12)

2011. jan. 1. 11:55
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszi:) Engem pedig újabban azért szekál, mert az új barátaimmal nem mekizünk meg ilyenek, hanem próbálunk egészségesebbek lenni, ha úgy tetszik "biozuk".
2011. jan. 2. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!