Ha te választhatnád a nemzetiségedet és emellett a nevedet is, mi lenne az?
Figyelt kérdés
Ha akármelyik országban élhetnél, melyiket választanád? És ugyanez a neveddel.2010. dec. 31. 05:38
41/50 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat. Érdekes és izgalmas, hogy milyen sok és legfőképp milyen különböző elképzeléseitek vannak!
Szép neveket és jó országokat választottatok mindnyájan!
2011. jan. 7. 17:33
42/50 anonim válasza:
Amerika- Prince Edward-szigetek, és Anne. :)
43/50 A kérdező kommentje:
Utolsó, látom, te is szereted Lucy Maud Montgomery "Anne" könyveit! Én is nagyon aranyosnak találom őket!
2011. jan. 7. 20:05
44/50 anonim válasza:
Maradnék magyar, de ha mindenképpen váltanom kéne, akkor vagy japán, vagy koreai lennék.
45/50 anonim válasza:
USA-Forks-Bella :)
Amúgy valóban szívesen élnék az Egyesült Államokban és szívesen viselném például az Annabelle nevet.
46/50 A kérdező kommentje:
Utolsó, látom, szereted a Twilight-ot. De tényleg, a Bella szép név (nekem úgy, mint Annabella, jobban tetszik, mint Izabella). Viszont abban az esős Forksban nem élnék szívesen.
2011. jan. 8. 06:03
47/50 anonim válasza:
Hm. Legszívesebben Svédországba születtem volna (Magyarországot leszámítva, természetesen...), számomra az ő nyelvük a legszebb a magyar után. Örülnék, ha a nevem Lindír lenne, ez a becenevem. Persze sosem venném fel valódi névként, de a valós nevek nem tetszenek, a sajátom sem:)
49/50 anonim válasza:
01-07 19:17-es vagyok. Igen, nagyon, de nagyon szeretem őket ;) És annyira hasonlít rám :)
50/50 anonim válasza:
Japán/Kína David mivel a nevem Dávid nem is lenne olyan más.
Japán/Kína Davis San (Dévid Sán) A san azt jelenti,hogy legfelsőbb karate mester a Kyokushin karatéban.
16/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!