Ha most írnék ki egy olyan kérdést, amiben azokat a 13-15 éves lányokat szidom, akik ingyen-prostiként viselkednek, akkor mindenki megdicsérne, hogy én milyen érett vagyok?
Őszintén szólva szerintem azok sem jobbak, akik szidják őket, se azok, akik szépen leírják, hogy ők bizony milyen jól tanulnak és mennyire elítélik ezeket a tinir*ibancokat.
(Tudom, valószínűleg ennek a kérdésnek sincs semmi értelme, de kibukott belőlem.)
Hát ez a helyzet engem is nagyon idegesít, ismerek én is egy jó pár ilyen kis izécskéket, és nem is nagyon támogatom, de mindennek ellenére, én azt hiszem, hogy nem minden 13-15 éves lány ilyen. Tehát, félreértés ne essék, én is elítélem ezeket, de talán ez a "13-15 éves lányok" egy kicsit túlzós általánosítás.
14/L :)
Lehet, hogy itt nagyon le leszek pontozva, de a mai felnőttek nagyon túloznak. Néha elszoktam menni bulizni és csak egy 2-3 velem egykorú csaj szokott menni bulizni. Egyet ismerek és tök normális. Egyik haverommal jár és nagyon jó fej. A haverokkal, akikkel bulizni szoktunk járni körülbelül 2-3x voltunk berúgva. És a suliba senki nem néz senkit k*rvának, csak a kivételek híresztelgetnek, akik vagy stréberek, vagy rondák. A kamaszkor arra van, hogy kiéld az életed. Nem 20 évesen kell.14/F
Boldog Új Évet:-)
14F-nek:
Van igazság abban, amit mondasz, de azért az a bizonyos életet igenis lehet 20 is évesen élni. Valóban nagyon nagy az általánosítás, miszerint aki bulizik, netalántán iszik is egy keveset az hülye tinipipi, akit csak a buli, a pia és a pasik/csajok érdekelnek. Ugyan így van az öltözködéssel is. Aki fel mer venni egy manapság divatosnak mondott cuccot, arra rögtön ráaggatját a repedtsarkú jelzőt. Ahogy mondtad, ennek a hátterében legtöbbszőr csak a féltékenység áll. (Ő nem olyan csinos/ hordhat olyan ruhákat/ mehet szórakozni stb...) Viszont mindennek van határa. Lehet bulizni, néha inni, nem bűn, ha valakinek van barátja/barátnője. (A szex... jó itt egy kicsit prűdebb véleményem van, de ebbe ne menyjünk bele.) A lényeg az, hogy mindent lehet, csak ésszel! Tinédzser korban azért az ember még valjuk be, gyerek, aki éppen kezdi megismerni a világot. Természetes, hogy kíváncsi, de az, hogy egy 13-18 éves fiút/lányt hétköznap reggel visznek be a kijózanítóba, nem hinném, hogy a legtökéletesebb életforma lenne. Ettől még nem kell habzó szájjal szídni őket és elhordani mindenféle útszéli népnek, de mindenképpen beszélni kell velük, hogy egy kicsit vegyenek vissza. A folyamatos szidalmazókkal meg nem kell foglalkozni. Egy pohár pezsgőbe még senki sem halt bele (Ugye...?O_o)Lehet okosan is szórakozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!