Kamaszok, ilyenkor mit mondtok/csináltok?
Figyelt kérdés
Holnap lesz egy szórakozóhelyen egy nagy buli,csak az a gond,hogy 18-as,és én még csak 15 vagyok. Mit mondtok a kidobóknak,hogy engedjenek be? Megjegyzem hogy fizetős,szal..
Ja és apum nem akar naon elengedni,mit tegyek? Mert a 2000 Ft-ot soknak találja.:/ De azt meg letudom fogyasztani.
2010. dec. 30. 10:13
11/14 A kérdező kommentje:
már sehova
2010. dec. 30. 13:29
12/14 anonim válasza:
Mi történt?Miért nem tudsz elmenni?
Egyébként, meg lehet érteni, ha apud félt és nem enged el.
Olyat nem lehet, hogy áthívsz néhány barátnődet és zenét hallgattok, kibeszélitek a fiúkat, sminkeltek stb.stb.Éjfélkor koccintottok és ott aludnak nálad a lányok?
15/L
13/14 anonim válasza:
Esetleg kölcsönkérsz valakitől egy diákot aki elmúlt 18 éves? Na de már m1. Ez lenne a legegyszerűbb.
Boldog Új Évet :)
14/14 anonim válasza:
Szia,én gödöllői vagyok c(:
Hol ez a hely??
Írj privit!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!