Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Havi 10. 000 ft elég?

Havi 10. 000 ft elég?

Figyelt kérdés
13 éves vok,és 10.000ft-ot kapok egy honapban,mint zsebpénz.Sokat olvasok,hogy valaki kevesebbet,pedig hamar eltudom költeni ezt is... Ebben a hónapban 17.000-et kaptam.Emellett kapok ruhákat(mértékkel),kaját és innivalót vihetek itthonról.Anyuval bevásárláskor minden hülyeséget megvesz nekem(amit kérek).Kicsit soknak tartom,az is?
2010. dec. 29. 20:55
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
22%

Havi 10. 000 ft elég?

Azta... Tehát hamar elkötöd? Azt hiszem tudom mire kell az neked! Sokat olvasol, tehát hanyagolod a sportot ez pedig a mai világban a gyengeség jele. És, aki gyenge azt hamar széttépik a nagykutyák. Hacsak (mivel szerintem okos vagy) alkut kötöttél az egyik sráccal, hogy némi pénzért leszállnak rólad. Így tudod elkerülni a balhét, kvázi védelmi pénzt fizetsz. A hümmögést elkerülve most leszögezem: narkotikum tartalmú gyógyszereket szedek, szóval nem gondolkodom néha tisztán.

Ha ez a problémád, szólj a szüleidnek, hogy beszéljenek a terroristákkal és ha nem megy jöhet az erőszak (bár én kihagyom mindig a tárgyalásos részt).

Az eredeti kérdésre válaszolva (és elfelejtve az előző észosztást) szerintem sok.

2010. dec. 29. 21:39
 12/28 anonim ***** válasza:

Salala: Nem neked írta, hanem a kérdező 21:06-osnak!

Amúgy szerintem is elkényeztetés

2010. dec. 29. 21:41
 13/28 anonim ***** válasza:
kérdem én,mire költöd azt a pénzt,ha minden mást megkapsz??
2010. dec. 29. 22:51
 14/28 anonim ***** válasza:

Figyelj kedves,anyukád ezzel nagyából egy dolgot fog elérni/vagy talán már elis érte (?)

Azt,hogy nem tudod majd beosztani a pénzed és nem tudod majd kezelni ha nagyobb leszel.

És ez nem jó.

Most hiába mondod,hogy tudod használni a pénzt,az nem pénz kezelés,hogy az utolsó két havi zsebpénzedet nem költöd el és azon veszed az ajándékot.

Nekem három gyermekem van,azt is megtehetném,hogy minden hónapban,mindegyik gyermekemnek adok/fére teszek havi 10 ezret.

Nem szeretném elítélni anyukádat,de szerintem ez nem túl jó módszer,főleg,hogy mindent megvesz amit kérsz.

2010. dec. 30. 00:04
 15/28 anonim ***** válasza:
Sok! 5000 ft is elég lenne!!!
2010. dec. 30. 00:35
 16/28 anonim ***** válasza:

21:39

te hülye vagy?

az olvasás és a sport miért zárja ki egymást?

2010. dec. 30. 03:19
 17/28 anonim ***** válasza:
Bőven, és ha megtehetik akkor miért ne adnának neki ennyit? Gűjtögesd össze aztán már meglesz jogsira meg ilyenekre a pénz.
2010. dec. 30. 11:41
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Megsúgok valamit: én örülök,ha egy hónapban össz-vissz 2 ezer forintot kapok.

Ezt nem irigységből mondtam,ha nem vagy beképzelt,és nem szállsz el a pénztől,akkor nincs gond.

2010. dec. 30. 15:33
 19/28 anonim ***** válasza:
Ilyenre mondják hogy elkényeztetett hülye gyerek...
2010. dec. 30. 19:59
 20/28 anonim ***** válasza:
én semennyit nem kapok... és örülök!!
2010. dec. 30. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!