Most ez hogy van fiúk?
A fiúk többsége azt mondja hogy szeretik ha a lányért küzdeni kell.
Nos ebből kiindulva a környezetemben azt tapasztaltam hogy nagy nehezen megkapta azt a lányt akit szeretett volna,de aztán mégis szakítottak mert már nem talált "izgalmat" a lányban.Szóval már nem kellett érte küzdeni.
De ha meg nem kell a lányért küzdeni akkor az is baj.
Szóval mivan?x) Bonyolult egy népség a férfinép.De a női is tudom=)
Dehogy bonyolult.sokkal egyszerűbbek vagyunk mint ti.
nem mindenki szereti ha küzdeni kell.
nem kell egyből odaadni magad de azért ne húzd sokáig az időt
unalmas volt a lány van ilyen
14/f
17.26 ott a pont.
Igaza van a legelősnek is,hogy nem szabad szórakozni mások érzéseivel, de ne legyél az a könnyen megkapható.
Lehet a srác is úgy járt,hogy jobban megismerte és kiábrándult a lányból.Sajnos találkoztam ilyennel..
Én ugyan nem vagyok fiú, de erre szerintem én is tudok válaszolni.
"azt tapasztaltam hogy nagy nehezen megkapta azt a lányt akit szeretett volna,de aztán mégis szakítottak mert már nem talált "izgalmat" a lányban"
Egyszerű; jobban megismerte a lányt, aztán valószínűleg csalódott egy szép nagyot, és rájött, hogy sokkal unalmasabb a csaj, mint gondolta.
Ami meg ezt a "küzdéses" témát illeti - mint ahogy azt már előttem leírták -, az a helyzet, hogy az sem jó, ha túl könnyen kapható a lány, de az sem, ha fél évig húzza az időt. Meg kell találni az arany középutat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!