Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ő miért ilyen fura? (egy fura...

Ő miért ilyen fura? (egy fura lány)

Figyelt kérdés

Szóval a legjobb barátnőm, úgymondd fura. :O

Neki egy pasi sem tetszik szóval az x-faktorba is voltak jól kinéző pasik a megasztárba is de ő neki mindegyik "fúúj hagyál már békén" És ez nekem fura. Mert hát most vagyunk a kamasz korszakba ilyenkor minden jól kinéző pasiba beleszeretünk :D

De ez tudom hogy gyerekes de szeretném kihasználni hogy ilyen vagyok.

De rosszul esik hogy a barátnőmmel nem lehet másról beszélni csak vagy az új telefonjáról vagy arról ha valaki felvesz egy divatosabb pólót, akkor az már mekora k*rva. :O

Meg arról hogy vagy fogyózik :O vagy arról hogy Ő nem akar divatos lenni, ha meg azt mondom hogy 14 évesen ezzel is foglakozhatnak akkor meg minden szemét vagyok

13L barátnőm 14

2010. dec. 26. 12:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nem olvastam el a válaszokat...

19 éves nővérem van, és nagyon, de nagyon kevés olyan férfi van, aki tetszik neki. Emberfüggő. :)

2010. dec. 26. 17:04
 12/13 anonim ***** válasza:
szerintem leszbi.kérdezz rá!
2010. dec. 26. 17:26
 13/13 A kérdező kommentje:
Nem mindig ilyen van hogy Ő a világ legjobb barátnője. De van mikor megrökönyödve állok az előtt hogy mit tettem?
2010. dec. 26. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!