Hülyének néznétek ezért egy ismerősötöket vagy barátotokat? Nem fura egy kicsit?
Szóval 13,5 éves lány vagyok és hát hogy mondjam:nem igazán a barátok érdekelnek meg ilyesmi,hanem a lélekvándorlással,halál utáni élettel,álomfejtéssel,gyógynövényekkel,szellemekkel,ezotériával kapcsolatos dolgok.Ezek közül bármi le tud kötni,de más egyáltalán nem:)A suli sem igazán érdekel,persze próbálom kihozni magamból a maximumot,és törekszem a jó jegyekre,4-es,5-ös tanuló vagyok,de nekem inkább az iskola számít hobbinak XD.Na most nem azért kérdeztem mert felhagynék evvel,ahhoz túl régóta érdekel,csak ti nem gondolnátok azt hogy valami gond van velem?Egyébként anyukám teljes mértékben elfogadja ezt,egy percig se mondta hogy dilis lennék,csak a nagyszüleim mondták párszor hogy nőjjek már fel!
Előre is hálás vagyok a válaszokért,és mindenkinek nagyon kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok!
Felnőni?13,5 évesen?Ugyanmár!Meg ez nem is gyerekesség,és ezekben a dolgokban semmi rossz nincs..csak a társadalomban sok ember furcsán néz az ilyen különleges dolgokra,de hogyismondjam..engem is ami nem érdekel,azzal nem foglalkozok,ami érdekel,azt vizsgálom,nézegetem nap,mint nap..(: és ha valami nem tetszik másnak,akkor azzal nem törődök.
Kérdésedre válaszolva:
A barátaimat,ha hülyének nézném azért,amit csinálnak,vagy ami érdekli őket,akkor szerintem én lennék az ostoba..vagy én nem is tudom.Én nem nézek le senkit azért,amit szeret..jó,néha botránkoztató,meg ilyenek,de..:/ azért vagyok a barátjuk,mert elfogadom őket.
Én 12 vagyok.
Osztályfőnököm ilyen spirituális beállítottságú, ötödik óta meditálunk, engem is érdekelnek az ilyenek, már be is vagyok "avatva", tehát semmi baj nincs ezzel.
Tényleg olyan érdekes belegondolni, hogy mi lehet a halál után!
Ó, mindjárt fel is teszek erről egy kérdést!
Mindenesetre ne zárulj be egy burokba, vedd észre a külvilágot is. Hidd el, ott is bukkanhatsz csodákra!
Kemány vagy de ez nem fura mert én is igy vagyok csak éppen fiuka vagyok:D
naygon érdekel ez és a reklámpszichologia meg a biosz és a kémia de ez nem fura szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!