Szerintetek ha 4,3 az átlagom, az jó?
Szeretném elérni a 4,6-4,7-es átlagot, de amíg van kémiám, fizikám és matekom, addig nem fog sikerülni :D. Sajnos erősen humános vagyok, ezekből (humán) a tantárgyakból ötöseim/négyeseim vannak.
Néha úgy érzem, hogy még jobb átlag kéne, de áhhh...
Hármasnál sosem kaptam jobbat reál tantárgyakra.
Nektek hanyas átlagotok van ? ( úgyis itt van mindjárt a félév).
16/l
Miért írnak ide 7-8.-osok? Általánosban én kitűnő voltam és még csak meg sem erőltettem magam. Gimiben már más a helyzet, 11.-es vagyok, tavaly félévkor 3,9, évvégén 4,2 volt az átlagom. Most meg szerintem megint csak 4,3 lesz, pedig szarrá tanulom magam, de ilyen tesi, meg ének lehúzza az átlagomat. Kérdező, 10.-ben ez teljesen jó, bár nem tudom, milyen erősségű suliba jársz. Én pl. egy közepesnél kicsit jobb színvonalú suliba járok Budapesten, de mégis nagyon nagy a követelmény.
16L
Na, álljatok már le !
nem kötöttem ki, hogy kinek a válaszat vártam, szívesen fogadom mind az általános, mind a középiskolás válaszolókat !
3.14-re állok úgy, hogy minden tantárgyból a rosszabbat számoltam bele, mert nem tudom, melyik tanár mennyitől adja meg a jobb jegyet.
16L, (5 osztályos, nyelvi előkészítős osztályban 2.-os vagyok = 9.-es tanagyagot tanulom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!