Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Melyik lenne a legjobb? Fontos!

Melyik lenne a legjobb? Fontos!

Figyelt kérdés

Most egy olyan suliba járok,ahol lovasnak tanulok,de nagyon félek a lovaktól.Itt még érettségit se kapok,5-kor kell kelnem,vonattal kb. 15 percre van a sulim.

Vagy:-

Inkább járnátok egy olyan suliba,ami kb. 5 percre van tőletek,érettségit is ad(fodrász),DE!!! sok ott a c*gány.

15L

2010. dec. 21. 09:57
 1/8 anonim ***** válasza:

Más lehetőség nincs??

Minek akarsz tanulni??

2010. dec. 21. 10:03
 2/8 A kérdező kommentje:

Hát sajnos nincs,mert kórházban voltam a felvételinél,így nem írtam meg. És a pótfelvételit sem engedték. :S De ahova most járok,nagyon sok barátot szereztem,és iszonyúan hiányoznának,de nagyon korán kell kelni. :/

Hát végülis a fodrászat érdekel egy kicsit,de lehetek a suliban még divattervező,még kiállítás is lenne,de varrásban nem vagyok ügyes,és az ujjaim is egy idő után feladnák. ://

2010. dec. 21. 10:09
 3/8 anonim ***** válasza:

Fodrász. Lovas sulit semmiképp! Fodrászként el tudsz helyezkedni majd valahol.

Az meg hogy sok a cigány, ők is emberek, Ózdra jártam középiskolába, semmi bajom nem lett, pedig ott aztán 70% cigány volt!

2010. dec. 21. 11:00
 4/8 A kérdező kommentje:
Aha értem:) Hát akkor tényleg ez lenne a legjobb,már csak aput kéne meggyőzni,ő ugyanis nem akar át tenni.
2010. dec. 21. 11:17
 5/8 anonim ***** válasza:

És apukád mitgondol mit fogsz kezdeni az életben egy lovasiskola elvégzése után?

Nem beszélve arról,hogy éretségid sem lesz és a lovaktól is félsz.

Erről nem beszéltél apukáddal?A szüleid mit mondanak?

2010. dec. 21. 11:21
 6/8 A kérdező kommentje:
Hát azt mondta hogy akkor minek mentél oda? Na szte??? Mert nem volt más lehetőség. :S Meg hogy már megvette a könyveket! És?? Azt ott is tudom használni.
2010. dec. 21. 11:33
 7/8 anonim ***** válasza:

Hát én nagyon úgy látom,hogy átszeretnél menni (:

Nézd meg,hogy abban az iskolába ahova átmennél milyen könyvek kellenek..aztán mond el apudnak..jobbat nem tudok.

Vagy ezt a tanévet (már 'csak' fél év) húzd le jó tanulmányi átlaggal és jövőre meg átmész amoda,akkor úgyis új könyvek kellenének.

Mert ez az 5-kor kelés tényleg nagyon rossz lehet meg az is,hogy lovak között vagy,miközben félsz tőlük..

az ott szerzek barátokkal meg úgyis tudod tartani a kapcsolatot.nem? :)

2010. dec. 21. 12:16
 8/8 anonim ***** válasza:
Valóban a fodrásszal jobban jársz! A barátokkal tarthatod a kapcsolatot! NE aggódj, vannak normális cigányok is :) De ha félsz a lovaktól, akkor mért kezdtél lovassulit?
2010. dec. 21. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!