Sok hogyha a suliba szempillaspirált és szájfényt használok?
Szia Kérdező! :)
Szerintem elég csak szájfényt használnod, a többi csak öregít. Nagyon szép lehetsz spirál és szemhéjpúderek nélkül is. :)
Kb. 13 évesen kezdtem magam én is festeni, de jó ideig én is csak szájfényt használtam. :)
Középsuliban kezdtem el fekete szemceruzával kihúzni a szemem, de abból is csak keveset tettem fel, nem akartam pandamacinak látszani. :DDD
Persze Te tudod, mi tetszik Neked, ha a suliban nem szólnak emiatt, használd csak, de szerintem enélkül is biztosan nagyon csinos, szép lány vagy.
Most már lassan 26 éves öreglány leszek, de még most is csak szemceruzát használok. A többit nem szeretem, mert a szemhéjpúder rendszeresen elkenődik, a rúzstól egyenesen rosszul vagyok, az alapozótól pedig ragyás lesz a képem. xDDDD
26/L
szempillafesték elegendő, mert a szájfényt minden evés-isás-puszi után javítgatni kell. Plusz a szájfénnyel ha megpuszilsz valakit, akkor csillogni fog a fél feje, nem praktikus.. A spirál elegendő bőven, de max 2-3 rétegbe kent fel, ne vastagon.
SZÓVAL SPIRÁL PONT ELÉG. 23/nő-én se használok többet spirálnál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!