Hány éves kortól lehet kontaklencsét csináltatni?
Figyelt kérdés
Júniusban leszek 13 és utálom a szemüvegem:( Lehet már kontaklencsém? Szüleim engednék.2010. dec. 18. 23:07
1/8 anonim válasza:
szerintem lehet már . legalábbis egyik osztálytársamanak már volt általánosban lencséje.
2/8 anonim válasza:
először is kontaktlencse :) nekem 14 évesen lett de kérdezte az orvos hogy miért szeretnék és mondtuk hogy a sport miatt (lovaglás) meg az 1ik barátnőmnek is a sport miatt kellett...de szerintem akkor is lehet ha nem sportolsz :)
3/8 anonim válasza:
Persze,hogy lehet.
Elmentek a szemészhez és ennyi..nem muszáj sportolónak lenni hozzá.. :)
4/8 A kérdező kommentje:
Engem zenéléskor zavar:S
2010. dec. 19. 12:23
5/8 anonim válasza:
Barátnőm már 5 éve szemüveges, egyik szeme 8 dioptriás, de a szemész azt mondta, hogy 14 éves kor alatt nem ajánlott a kontaktlencse.
6/8 anonim válasza:
Én úgy tudom,hogy csak 14 éves kortól lehet,de egyik barátnőmnek már 13 éves korától volt...szerintem kérdezz meg egy szemészt.
7/8 anonim válasza:
Én 14 vagyok és már 11 éves korom óta hordok lencsét! :)
8/8 anonim válasza:
én 14 vagyok és most lett...az optikákban azt mondták 18 alatt nem ajánlott..tesóm 19, kb. 3éve van neki..és több bnőmnek is van 1-2 éve(őkis 14 évesek).Nekem szüleim nem igazán engedték, de a szemészem belement és felírt egy pár próbalencsét, és egyelőre jól bírja a szemem(de ezt leis kopogom:DD)
remélem segítettem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!