Sok idő kontaklencsét csináltatni?
köszi :)
remélem nem lesz semmi gond a szememmel :S
Nekem három hónapos lencsém van, tehát az első használattól kezdve 3 hónapig jó, addig hordhatom. Naponta 8 órát lehet benn, de én bevallom, vayn hogy tovább is benn marad. A maradék időre marad a szemüveg. Nekem lágy lencsém van, és estére ki kell venni. Egy pár 3hónapos lencse kb 6.000 Ft, legalábbis az enyém. mivel nekem különböző dioptriájú a két szemem, ezért 2-2 pár lencsét szoktam kapni, azaz 6 hónapra elegendő lencsém megvan kb 12.000 Ft-ból. ehhez jön még a mosó(és tároló) folyadék, abból a legolcsóbb kb 3.000 Ft, ez kb 3-4 hónapra elegendő nekem.
Mikor lencsét "csináltattam", bementem, időpontot kértem a vizsgálatra. Megvizsgáltak, és megmutatták egy egynapos próbalencsével, hogy hogyan kell betenni, és kivenni. Betenni egyből ment, kivenni nekem a doktornő vette ki :P de ne félj utána már ment az is. Másnap visszamentem nekem szerencsére nem volt semmi problémám vele, és megrendeltük a lencséket. Nálunk is kb egy hét mire ideérnek a lencsék, akkor mehetsz értük.
nem is tudom miért izgulok...nem szívműtét :D
de azért izgulok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!