Csak szerintem k*rva nagy b*nkóság ez?
Figyelt kérdés
ott ülünk az asztalnál hárman a tesóim meg én.
És tesóm előveszi a csipszet másik tesóm megkinálja engem meg nem. De viszont ha nekem van valamim nem tudom
úgy megenni hogy nekik ne adjak.
Legyen az csoki,cukor bármi
2010. dec. 18. 13:10
1/7 anonim válasza:
Ilyen az élet. :) Tudom,hogy nem esett jól, de fogadjunk, hogy te vagy az idősebb. Nálunk is van, de én vagyok a hugi, aki a nővérének semmit se ad, de a nővére persze mindig megkínálja. :)
2/7 anonim válasza:
Lehet valamiért haragszik rád, egyébként ez legyen a legnagyobb gondod az életben..;)
3/7 A kérdező kommentje:
Szerintem is ez legyen a legnagyobb de most ezen kívül annyi minden gyötör ám. Köszönöm a válaszokat.
Majd megkérdezem hogy haragszik-e! :)
2010. dec. 18. 13:35
4/7 anonim válasza:
annyira nem bunkóság, biztos volt oka rá.. még vmi: olyan nincs, hogy de viszont :D
5/7 anonim válasza:
Hát ,azért nem esnék túlzásba,de nem volt szép dolog tőle..
6/7 A kérdező kommentje:
:/ Jó már tárgytalan az előbb mondtam most a másik is ugyanilyen bunkó tuskó ez van..
Több válaszra nem írnék komit bocsánat
2010. dec. 18. 14:52
7/7 anonim válasza:
Ez a legnagyobb bajod? Irigyellek :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!