A bátyám cigizik, szóljak a szüleimnek?
Figyelt kérdés
Ráadásul valami baromi drágát szív. 1500Ft egy doboz.
Holnap menne a városba mászkálni, így nem engednék el, ugye?
2010. dec. 18. 02:39
11/19 anonim válasza:
Szégyelld magad. Hagyd őt békén. Az ő élete. úgy b@ssza el ahogy akarja. :D
12/19 Huron válasza:
Zsarold meg... mindket oldalrol jo. Ha abbahagyja - megmarad a tesod... ha nem, az neked penz *zsarolassal havi szinten
;)
13/19 anonim válasza:
Hé utolsó! Akkor szegény gyereknek nem telik majd 1500ft-os cigire így kénytelen lesz marlboroval is beérni! Micsoda szégyen lesz az neki! De egyetértek! Zsarold meg!
14/19 A kérdező kommentje:
Megmondtam neki, hogyha ad belőlle akkor nem szólok.
Erre elmondta anyánknak és nem zavarta.
:@
2010. dec. 19. 12:45
15/19 anonim válasza:
xDDDD L.Ú.Z.E.R vagy kiscsillag ;) :DD
17/19 anonim válasza:
Mit köcsögösködtök?? Arra nemgondoltok, hogy esetleg a bátyját félti? Hogy mi lesz vele így? 1ébként ne megmond, hanem intézd úgy, hogy a szüleid lássák, aztán lesz vhogy! Vagy(ha jóba vagytok a bátyáddal) Akkor beszélhetsz erről vele! Tudod nyitottság! Sok sikert!:)
18/19 anonim válasza:
Előző vagyok:MI a f@szé kértéééé??
19/19 anonim válasza:
ha fiatal nagyon akkor szólj.de sztem ha nincs rá ilyen okod akkor hagyjad.tuti vissza fogod akkor tőle kapni.
ilyen tesóm lenne tuti leütném..
szval hagyjad!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!