Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A bátyám cigizik, szóljak a...

A bátyám cigizik, szóljak a szüleimnek?

Figyelt kérdés

Ráadásul valami baromi drágát szív. 1500Ft egy doboz.

Holnap menne a városba mászkálni, így nem engednék el, ugye?

2010. dec. 18. 02:39
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
89%
Nem tudom hány éves,de ha nagyon fiatal,akkor szólj.
2010. dec. 18. 03:13
 2/19 anonim ***** válasza:
85%
Nem lenne valami szép dolog tőled.. Szerintem már az is elég ciki hogy első ami eszedbe jut hogy árulkodj mert attól te leszel a jó kislány vagy mi? Bocs de az árulkodás ez hogy mártsuk be a másikat szivassuk meg ez hihetetlenül felbőszít!! 18/F
2010. dec. 18. 04:06
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy szólj. Attól nem hagyja abba, csak esetleg megbüntetik.
2010. dec. 18. 05:53
 4/19 anonim ***** válasza:
68%
árulkodó júúúdás!
2010. dec. 18. 08:39
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Az az 1500 forintos valószínűleg Djarum, ilyen luxuscigaretta, amit nem azért van, hogy minden nap azt szívja az ember, hanem különlegesség.
2010. dec. 18. 10:17
 6/19 anonim ***** válasza:
85%

Agyon ütnéma hugomat,ha elmondaná.

Bár az én húgom tudja (14 éves),de esze ágába nincs elmondani van jobb dolga,mit anyuéknak jópofizzon meg,hogy velem törödjön én is minden hülyeségét tudom,de semmit nem mondtam el anyuéknak, főleg,hogy kb egy nap 20 percet találkozunk a szüleinkel és az is kb annyi,hogy kell-e pénz? meg,hogy bukunk-e valamiből??

ennyi..

2010. dec. 18. 11:00
 7/19 anonim ***** válasza:
72%
Dobd fel elvégre magyarok vagyunk nem? Ez csak nálunk divat...
2010. dec. 18. 15:31
 8/19 anonim ***** válasza:

:D Utolsó ;)

Am sztem ne mondd el.

2010. dec. 18. 16:59
 9/19 anonim ***** válasza:
Fogadjunk,hogy irigy vagy,mert holnap a városban fog mászkálni.Szerintem ne dobd fel,nagy szemétség.Még neked is jól jöhet,ha ő fog neked falazni,ráadásul ettől úgyse hagyja abba.
2010. dec. 18. 17:42
 10/19 anonim ***** válasza:
Menny oda hozzá és szolidan közöld vele (gondolom djarum blacket szív) hogy abba cigibe jócskán több a káros cucc mint amit ráírnak, de csak így engedik e az országba, és bevérezhet tőle a tüdeje. Először próbáld meg te vele megbeszélni, ha nem sikerül írj.
2010. dec. 18. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!