Mi legyen a becenevem? 11Ł
Hát nehéz megmondani.
4-en vagyunk barátnők, mindegyikünknek van 2 beceneve.Nem szólítjuk így egymást, csak ha valami ajándékot adunk a másiknak aakor ezt írjuk rá.
Gigi-Mignon
Vini-Muffin
Sallye-Boci-mobil
Babú-Raffaferrero
Ennyi.
Mi választottuk, Te is válazd ki!
11F
Szerintem ez egy tökéletes álnév is lenne egyben.
Engedd, hogy mások találják ki neked. Magadnak nem választhatsz kedveskedést:D Engem pl. Hungaricum-nak hívnak, mert azt mondta nekem egyszer egy tanár, hogy szerencse, hogy nincs még egy ilyen lány az országbanxD
13/L
ne vedd sértésnek, de a becenevet tényleg nem lehet így. a jellemedhez is kéne, hogy igazodjon... vagy a nevedhez. nekem pl az a nevem, hogy Dóri, és Dógyinak szoktak hívni. meg amúgy a külső is számíthat egy ilyenhez, én van akit pl Nyakiglábnak szoktam hívni.
de még emlékek is kötődhetnek hozzá, pl barátnőim írtak egy történetet, amiben a padtársammal egy szereplők voltunk, az volt a nevünk, hogy Ella, és én lettem El', a másik csaj meg 'La.
szóval még ilyeneken is múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!