Mi legyen a becenevem?
Készítek egy honlapot és azon szeretnék egy becenevet használni. Valami rövidre gondoltam, és fontos lenne, hogy egy értelmes szó legyen.
Már van pár ötletem: gesztenye, narancs, pipacs. Elmondhatjátok a véleményeket az eddigi ötleteimről is. Sajnos én leragadtam a terméseknél, virágoknál, :D de remélem nektek lesz még pár kreatív ötletetek. Lehet névhez, (Márta) de attól függetlenül is. Ötleteiteket előre is köszönöm! :)
H amég a neved se tudod kitalálni, akkor mit fogsz irni, minek a honlap?!
Javaslom a BUTUS és a BIZONYTALANKA neveket.
Bizonytal Ancsa
Márti, ha az oldal nevét, url-jét kérdeznéd, lenne valami értelme (pl.angolul értelmes, keresők szempontjábol helyes legyen), na de a saját becenevedet mi találjuk ki?!
(Miért nem jó a saját keresztneved becézve? Az animációkat, képregényeket ellátod valamilyen szignóval, az nem jó?)
A becenevet nem ismeretlenek szavazatai alapján kapom, a nickemet meg kiválasztom az adott helyre megfelelöt.
A MÁRTUS-ra szavazok és punktum! ☺
Kiváncsi vagyok az oldaladra, belinkeled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!