Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi legyen a becenevem?

Mi legyen a becenevem?

Figyelt kérdés

Készítek egy honlapot és azon szeretnék egy becenevet használni. Valami rövidre gondoltam, és fontos lenne, hogy egy értelmes szó legyen.

Már van pár ötletem: gesztenye, narancs, pipacs. Elmondhatjátok a véleményeket az eddigi ötleteimről is. Sajnos én leragadtam a terméseknél, virágoknál, :D de remélem nektek lesz még pár kreatív ötletetek. Lehet névhez, (Márta) de attól függetlenül is. Ötleteiteket előre is köszönöm! :)

2010. jan. 3. 16:59
 1/7 anonim ***** válasza:
51%

H amég a neved se tudod kitalálni, akkor mit fogsz irni, minek a honlap?!

Javaslom a BUTUS és a BIZONYTALANKA neveket.

2010. jan. 3. 17:19
 2/7 A kérdező kommentje:
Mint már le írtam vannak ötleteim. (gesztenye, narancs, pipacs) A honlapon, az általam készített képregényeket, animációkat...stb fogom közzé tenni. Csak még mások javaslatait, véleményeit is szívesen elolvasnám. Ez ilyen nagy baj?
2010. jan. 3. 17:32
 3/7 anonim válasza:
35%
rántotthús :D
2010. jan. 3. 17:37
 4/7 anonim ***** válasza:
35%
béla
2010. jan. 3. 17:45
 5/7 anonim ***** válasza:
51%
Kompromiszum: Márta + Butus = Mártus
2010. jan. 3. 17:48
 6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon jó! A bizonytalankával milyen kompromisszumot tudsz írni? Nem lehetne normálisabb ötleteket közzé tenni?
2010. jan. 3. 19:05
 7/7 anonim ***** válasza:

Bizonytal Ancsa

Márti, ha az oldal nevét, url-jét kérdeznéd, lenne valami értelme (pl.angolul értelmes, keresők szempontjábol helyes legyen), na de a saját becenevedet mi találjuk ki?!

(Miért nem jó a saját keresztneved becézve? Az animációkat, képregényeket ellátod valamilyen szignóval, az nem jó?)

A becenevet nem ismeretlenek szavazatai alapján kapom, a nickemet meg kiválasztom az adott helyre megfelelöt.

A MÁRTUS-ra szavazok és punktum! ☺

Kiváncsi vagyok az oldaladra, belinkeled?

2010. jan. 4. 01:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!