Mit kérsz/kapsz idén karácsonyra? (:
Istenem!
Minek 30 ezer ft-ért Mayo chix kabát, Kicsim? :-)
New Yorkerben van 14 ezerért, persze.. "az béna" ...
Magamnak 42 évesen vettem először 25 ezerért kabátot,bár szerintem ennyi idősen megérdemlem.13 évesen meg örültünk ha volt mit ennünk. Nem fogjátok megtudni a pénz értékét.Bár lehet csak az én lányom olyan,hogy rosszul érezné magát egy ennyibe kerülő kabátban.
42/n
Jóéjszakát! :-)
13,5/L vagyok.
42/N-nek: Ja, mert én biztos qrvára jól éreztem magam, mikor anyuék megvették a kabátot. Én igazából 10ezerért akartam egy másmilyen kabátot, anyu [és apu is] akart rábeszélni egy olyan kabátra, ami 45ezer forintba került, és csak nagynehezen szedtem rá őket, hogy inkább vegyük ezt, de még ennek az árát is sokalltam nagyon -.-"
Egyébként meg talán azért kapok nagy értékű dolgokat [samsung wave, drága kabát] mert tudok rájuk vigyázni, és nem cs.szem szét őket 1hónap alatt :P , meg, mert tudják, hogy jobban érzem magam olyanban, ami tetszik is :)
13,5/L
amennyibe a kabátod kerül, az apukám 3 heti fizetése. :O
azért durva. na mindegy. jó hogy van aki megteheti...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!