Mit kérsz/kapsz idén karácsonyra? (:
laptopot kaptam és anyu varr hozzá táskát:)
13/L
Nagyon szép ajándékok. :) Kívánok hozzá sok örömet, és mindenkinek előre is boldog (bulldog :D) karácsonyt! :)
Szüleim: Egy könyvet fogok kapni(Tea Stilton: A jéghercegnő), és még más apróságokat, de azok meglepik lesznek. :)
Nagymamám: Síkabátot kértem, mert a tavalyit kinőttem, már meg is kaptam, nagyok tetszik, és jó meleg. Meg még egy Too 2 Late órával lepett meg. :)
Nagypapámék: Tőlük Wii - re fogok kani játékot, egész pontosann Wii Playt, plusz még egy Remote - ot.
Keresztanyumék: Tőlük is könyvet kértem, Harry Potter kézikönyvekből valamelyiket kapom meg.
11/L
Szia! Én kabátot kértem.
Megkaptam.6000 Ft volt.
Szerettem volna egy tengerimalacot is, de azt nem engedi anyukám. :(
Mást nem kapok/kérek.
Még lehet, hogy kapok vmit, de rosszul állunk anyagilag! Sziaa!
Boldog karácsonyT!
:)
Elrontottam, nem Wii Playt kapok, hanem Party - t. :)
Én a lányomnak meglepiket szoktam mindig :)
Idén: 2 zara felső,playboy ágynemű,Samsung Monte,fésülködőasztal tükörrel,és egy hosszított blúz, övvel
Igazából azért kap ennyit,mert az édesapja külföldön dologozik, ( 1 évben 1x látja, így kicsit több pénzt utal minden hónapba,karácsonykor mégtöbbet) így,még ha édesapa nincs is, legalább van öröm :)
42/N lány: 15
Én könyvet kértem. Valószínűleg azt is fogok kapni, meg még valami apróságot...
:)
Hááát...szeptember közepén kaptam Samsung Wave telefont [110 ezer], november végén Mayo Chix kabátot [30ezer], úgyhogy azt beszéltük meg anyuékkal [egyébként a Samsung Wave lett volna a karácsonyi ajándék, csak megvettük szeptemberben] , hogy 1 farmert meg egy felsőt :)
13,5/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!