Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tennétek a helyemben?

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Osztálytársamba szerelmes vagyok, mióta megláttam. A múltkor a legjobb barátnőmmel leveleztünk, írtam, hogy milyen jóképű, szóval róla beszéltünk, és az ex-csaja megtalálta a levelet, és odaadta neki! Olyan ciki, hogy tudom, hogy tudja a 8 éve dédelgetett titkomat! Mit tennétek?
2010. dec. 12. 21:54
 1/9 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnállak :S Próbálj erősnek lenni, mert lehet, hogy az osztálytársadnak bejössz, és ne látszódj idegesnek. Sok szerencsét!
2010. dec. 12. 22:10
 2/9 anonim ***** válasza:
szerintem lépned kéne míg más nem teszi...
2010. dec. 12. 22:11
 3/9 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnállak :S Próbálj erősnek lenni, mert lehet, hogy az osztálytársadnak bejössz, és ne látszódj idegesnek. Sok szerencsét!
 4/9 anonim ***** válasza:
Megpróbálnák egy találkozót összehozni vele és meg beszélni a dolgot még jól is kijöhetsz belőle és BÁTRAKÉ A SZERENCSE
 5/9 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat... ti beszélnétek vele?
2010. dec. 12. 22:24
 6/9 anonim ***** válasza:
én igen ha már ennyire oda vagy érte
2010. dec. 12. 22:46
 7/9 A kérdező kommentje:

"szerintem lépned kéne míg más nem teszi.."

A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:11

Ezt hogy érted?

2010. dec. 13. 11:01
 8/9 A kérdező kommentje:
és mit mondjak neki?
2010. dec. 13. 11:01
 9/9 anonim válasza:
szerintem sosem jó, ha egy osztálytársaddal kezdesz ki. látod, mi lett a sráccal és az exével is..persze vannak kivételek, de szerintem házinyúlra nem lövünk.
2010. dec. 21. 11:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!