Miért nem engednek el?
15 éves lány vagyok, és az a problémám, hogy a szüleim nem nagyon akarnak elengedni. Tudom, hogy kamasz vagyok, meg hülye, meg felelőtlen stb.(ugyebár a felnőttek csak így látnak minket, az viszont nem érdekli senkit hogy 8 évig kitünő voltam, most is az leszek, sportolok, európa bajnokságot nyertem, soha nem cigiztem, csak nagyon ritkán iszok egy kis alkoholt, szűz vagyok és eddig egy barátom volt)
Szilveszterkor akarnak barátnőim tartani házibulit, oda sem akarnak elengedni. Tavaly se engedtek el.
A múltkor volt a csapattársaimmal egy buli, oda sem mehettem el, pedig még belegyeztem abba is, hogy 11-kor hazajövök.
Mikulásbuli volt az osztályunkban (11-ig tartott) és 9kor haza kellett jönnöm.
Mit csinálhatnék, hogy jobban elengedjenek?
Probálj beszélni velük, hogy te nem csinálsz semmi rosszat ott, és mond el nekik amit itt nekünk leírtál.
Ez igaz sajnos amit az első mondott, én is 15 éves vagyok és szűz, és egyelőre az is akarok maradni:D
Nah ez meg a másik véglet, nem értem miért nehéz olyan sok szülőnek a középutat megtalálni a mindenhova ameddig akar meg sehova se között.
Kik lesznek a házibuliban? Talán egyszerűbb lenne meggyőzni anyudékat, ha csak lányok lesznek, meg szülői felügyelet is lesz, ha nem akkor nehezebb dió. De ne hazudj! Én a következőt csinálnám: megkérdezném tőlük miért nem mehetek el soha sehova. Ezután megkérdezném és hány éves kortól gondolnának elengedni. Utána mondanám mi lenne ha most tennétek egy próbát, és bebizonyítod bízhatnak benned, és nem csinálsz hülyeséget. Meg szilveszter, egy évben csak egyszer van, kérdezd meg ők mit csináltak ennyi idősen szilveszterkor.:) Plusz, ha gondolják hívják fel a barátnőd szüleit, hogy tuti biztos minden rendben lesz.:)
23/N
A házibuliban olyan 15-en lennénk nagy része az osztálytársaim lennének(ebből 2 fiú)
Kérdeztem már egy csomószor, hogy miért nem engednek el, erre mindig azt mondják, hogy kicsi vagyok még.
Azt is kérdeztem már, hogy mikor akarnak elengedni. Erre meg azt szokták mondani, hogy majd szépen fokozatosan. (magyarul soha napján, kiskedden)
(ugyebár a felnőttek csak így látnak minket, az viszont nem érdekli senkit hogy 8 évig kitünő voltam, most is az leszek, sportolok, európa bajnokságot nyertem, soha nem cigiztem, csak nagyon ritkán iszok egy kis alkoholt, szűz vagyok és eddig egy barátom volt)
Ezt kell neki megmondanod. Amikor apukám, nem szólt hozzám, mert haragudott, hogy el megyek hétvégén a barátaimmal valahova (el engedni elenged, és utána meg hozzám sem szól-.-") és már nem először fordult elő, akkor megmondtam neki, hogy most kezdtem a gimiben, mindenből 4-5 re állok (de volt pár rossz jegy is) egyfolytában stresszelek, tanulok, mi az hogy ennyit nem képes megengedni? :O ne félj csak lesett hogy a sarkamra álltam ;) :D 13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!