Van legjobb barát/barátnőtök? Ha van, mindent elmondtok neki? Vannak titkaitok egymás előtt? Kort és nemet is légyszi.
Nekem van 4 :) De úgy, hogy 2-2 mert együtt 4en nem hiszem, hogy kijönnének egymással xD
Nem mondok el mindent nekik, senki sem tud rólam mindent :P Én inkább megtartom magamban a dolgokat :)
13,5/L
Két legjobb barátnőm van, egyikükkel egy suliba járok, ő tényleg mindenben velem van, de azt nem mondom el ki tetszik, mert az ő oszt.társa;) A másik legjobb barátnőmmel ritkán találkozok, mert másik suliba jár és teljesen más az órarendje, tehát kéthetente max.:( Nagyon szeretem őket <3
13/L
Az elsőnek nagyon sz.r. Persze tévedésben is él. De ha egy férfi vagy nő a titkai felét is elmondaná a párjának, az örökre kiábrándulna belőle.
Nekem van legjobb barátom, titkom nincs. Csak egy-két téma, amit kerülök. Bár szerintem ezeknek a témáknak a megtárgyalását egyikünk sem hiányolja. És több mint tíz éve ő a legjobb barátom.
34F Bp.
Van, december 10.-n lesz kerek 19 éve, hogy Ő a legjobb barátnőm:)
Semmi titkom nincs előtte, mindent elmondok neki. Imádom és mindenkinek ilyen barátnőt kívánok mint Ő (de nem pont őt, őt nem adom senkinek sem:-))
20N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!