Mit vegyek neki? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
Iskolában lesz karácsonyozás,húztunk vaalkit,akinek kell ajándokot venni.
Most vagyunk elsősök,fél éve járunk egy osztályba így még nem igazán ismerem őket.Akit húztam fiú,cubai,szeret táncolni ilyen hip-hop,rnb-r ,rajzolni,nagyon szépen tud.
2010. dec. 11. 15:24
1/8 anonim válasza:
Mekkora értékben kéne gondolkozni?
3/8 A kérdező kommentje:
2000Ft max,így egyezett meg az osztály.
2010. dec. 11. 15:53
4/8 Roxi96 válasza:
szia!
Én voltam cubában!
ha szeret rajzolni akkor ceruzát festékeket ilyeneket
Cubában szeretik a cocktail-lokat szóval valami ezzel kapcsolatosat is lehet
5/8 anonim válasza:
Ne Kubával kapcsolatosat vegyél.. Biztos rosszul esne neki.tekints rá ugy mint egy magyar gyerekre, és ugy válassz neki ajándékot. A ceruza tényleg jó ötlet, vegyél valami jó minőségű grafitot.
14f
6/8 A kérdező kommentje:
nem akarok Cubával kapcsolatosat venni,csak azért írtam,hogy jól táncol.
2010. dec. 11. 21:23
7/8 anonim válasza:
Értem, csak azért irtam mert Roxi96 buta ötlettel állt elő..
8/8 anonim válasza:
Ha tudod mikor született melyik hónapban akkor horoszkópos könyvet /kérdezd meg a tanárnődtől ő megtudja neked nézni az adatait vagy kérdeztesd meg valamelyik közös barátotokkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!