Hogyan vehetném rá anyut, hogy legyen piercingem?
Mondjuk nálunk ez a köldök piercinggel volt így. Meg én 18 voltam. Titokban tetettem be, amikor meg már meglátta nem tudott mit tenni. Bár anyumat egy kis kedvességgel, bújással könnyen le lehet kenyerezni.. Kicsit dühöngött, de aztán belenyugodott.
Lehet túl korainak tartja még nem? Miért nem próbálasz kompromisszumot kötni vele? Mikor van a köv szülinapod? Akkor már 17 leszel, hátha csak a korod miatt nem lehet.
Igy "felnött" ejjel értettem meg h anyukám miért nem akarta h nekem legyen(én elmultam akkor 18 igy megcsináltatta)
Olyan a bőröm hogy egy fülbevalo helye se nő be évek után sem nálam.Köldökpiercingem lett,közben gyerekem is született,és most baromi csunya a helye,viszatettem,de nem néz ki szépen.
ha ujra kezdhetném,nem csináltatnám meg.Lehet anyukád ettöl félt h ottmarad a helye(mert nem vagy szerencsés h nem látszodna meg késöbb)és megbánod késöbb,és ez nem olyan mint a köldök h nem mutogatjuk ha nem tetszik...
Én mikor ennyi idős voltam, az orromba szerettem volna(akkor az volt a "menő")...anyukámat valahogy nagy sokára sikerült rábeszélni, de az apám közölte, hogy akkor legalább karikát rakassak, és majd annál fogva kiköt az istállóba:D Nekem ez bőven elég volt, a tiltás helyett is...
Azóta 25 lettem, jogásznak tanulok, és bevallom egyáltalán nem bántam meg, hogy nem rakattam be..
Barátnőm megcsináltatta még annak idején, aztán ő is jogra jött, első évben kivette, és most vagyunk utolsó évesek, még mindig csúnya neki a helye, és az esküvőjén is csúnya volt...
Meg amúgy sem szeretném, hogy a gyermekem ilyen hülyeségeket lásson tőlem:D
25/l/kismami:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!