Hogyan vehetném rá szüleimet, hogy amíg jó idő van robogóval mehessek a suliba?
Figyelt kérdés
A reggeli busz általában tömve van, mindíg hozza valaki a káposztával töltött hagymát, és persze rajtam keresztül beszél a két hagymapörköltet reggeliző hobbit a máunika sóról és a politikáról, 25 perc buszozás után ezek a szagok eléggé kikezdik a gyomromat, egyszer ki is hánytam a reggelimet a végállomáson, szóval ez az általában délig tartó lendület elég rendesen kikezdi a figyelési képességemet az iskolában. Ha viszont kocsival visznek akkor nincs bajom2010. szept. 4. 21:32
1/6 anonim válasza:
Fogd és vidd, mi köze van hozzá a szüleidnek?
2/6 anonim válasza:
Megértelek. Mondd el nekik ezt, ha még nem tetted meg. Ha már mondtad, akkor kicsit vedd könyörgősebbre (sokat jelentene neked) Lehet hogy csak féltenek, ebben az esetben ígérd meg, hogy felelősségteljes kamasz vagy, és tudod, mit kell tenned, tehát nem balesetezel. Szerintem belemennek.
3/6 A kérdező kommentje:
aztmondják drága a benzin, pedig az oda vissza út kb 400 Ft
2010. szept. 5. 10:18
4/6 anonim válasza:
nem valami olcsó mulatság az biztos! ha van zsebpénzed, akkor vegyél belőle benzint a robogódba, nem várhatod el, hogy havonta 10000 forintokat költsenek csak benzinre, gondolom a bérlet olcsóbb.
én is buszozok és télen is buszoznod kell majd :S de egy jótanács: ülj be a sarokba, parfümözd be a kabid ujját tedd az orrodhoz és azt szagolgasd! mondjuk megértelek. baromi büdös van a buszokon blöe :S
5/6 A kérdező kommentje:
nincs zsebpénzem és nem mindenap gondoltam hanem csak néha
2010. szept. 7. 18:15
6/6 A kérdező kommentje:
tesómnak meg csak úgy 5000reket adnak "bulizni"
2010. szept. 7. 18:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!