Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nem tudok választani! Mind a...

Nem tudok választani! Mind a kettő közle állna a szívemhez. Mit tegyek ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Imádok rajzolni, festeni és nagyon szeretek gitározni és énekelni is. Visszajelzések alapján van tehetségem mindkettőhöz. Megnyertem pár rajzpályázatot, de egy fiatal tehetségeket bemutató rendezvényen is második lettem kísért éneklésben. Van, amikor zenével fejezem jobban ki magam és van mikor képekben. Semmi ötletem merre tanuljak tovább. Jól tudok kommunikálni, arra gondoltam, hogy lehetnék óvónő vagy idegenvezető is. Tudom, hogy zenéléssel nem nagyon lehet megélni. És ha grafikus lennék? Semmi ötletem. :'( (humán beállítottságú vagyok)

13/L

2010. dec. 4. 23:04
 1/8 anonim ***** válasza:
Én inkább a rajzzal kapcsolatosan indulnék el valamerre a helyedben, mert azt a készségedet több helyen tudod kamatoztatni. Akár képzőművészeteknél, akár pl. építészként. (bár az nem egy humán terület.) Pedagógus pálya elég telített, de mire 10 év múlva te oda kerülsz elég sokan kivonulnak nyugdíjba, szal lehet esélyed. Rajz-ének szak is van pl. fősulin ahhoz elég ha sima gimibe mész. Sőt, lényegében minden szempontból elég egy sima gimi, amire elvégzed kiforrja magát, hogy mit szeretnél jobban csinálni. És közben van rá lehetőséged, hogy zeneileg és a rajzzal tovább képezd magad, mondjuk külön tanárral.
2010. dec. 4. 23:37
 2/8 anonim ***** válasza:
Grafikusokkal Dunát lehet rekeszteni.
2010. dec. 4. 23:50
 3/8 anonim ***** válasza:

Egyelőre folytasd mindkettőt.

Mindenképpen tegyél egy jó gimiben érettségit és mellette járj zene- és rajzórákra. Én zenei gimiben érettségiztem és nem igazán jó, mert ha pályát akar az ember módosítani, komoly hátránnyal indul.

2010. dec. 5. 01:36
 4/8 anonim ***** válasza:
9%
Jövőre jelentkezz valami tehetségkutatóba x-faktor vagy megasztár és ott hátha felfedeznek.
2010. dec. 5. 10:01
 5/8 anonim ***** válasza:

Nehogy jelentkezz ilyen showműsorokba.

Mintha csak én írtam volna ki a kérdést :)

Csak én ügyvéd szeretnék lenni csak az iskola mellett járok szinitanodába (ott tudok énekelni meg minden egyéb/,rajz iskolába, táncra meg zenesuliba,vagyis anyukám zenetanár (gitár meg ének) szóval így nem nehéz ,szóval ezt itthon is tudjuk csinálni a többit meg egy külön iskolába.

Hát grafikusból tény,hogy nagyon sok van,de ha nagyon nagy tehetséged van hozzá akkor,miért ne lehetnél sikeres?

Szerintem te is indulj olyan versenyeken ahol tovább lehet jutni pl európába vagy bármi.

Országos versenyek meg ilyenek..én mindig indulok ilyeneken ha gondolok írhatok ha indul valahol :) de épp te is utána tudsz járni.

Az éneklést meg gitárt ne hagyd,menj vele versenyekre,hátha egyszer valaki felfedezne.

Sok minden lehetsz,de még bőven van időd én 4.es vagyok szóval és nemrég lett kiválasztva a suli ahova megyek annyival voltam/vagyok könnyebb helyzetben,hogy 6 éves korom óta ügyvéd akarok lenni :)

De ne légy szomoró hisz még bőven-bőven van időd ezen gondolkodni a lényeg,hogy nagyon jól tanulj ,hogy ezen már ne kelljen idegeskedned,hogy felvesznek-e vagy sem.

Hajrá csajszi és ne add fel az álmaidat,akár ki akármit is mond. :)

2010. dec. 5. 10:41
 6/8 A kérdező kommentje:
A szomszéd lány már idén is benevezett az X-faktorba engem a tudtom nélkül:S Tehát nem is mentem el a válogatásra, mert egyáltalán nem akarok az egész országban/világon híres lenni, elég nekem, hogy a suliban viszonylag népszerű vagyok:)
2010. dec. 5. 11:25
 7/8 anonim ***** válasza:
Előző:ügyvédből több van mint grafikusból
2010. dec. 5. 12:22
 8/8 anonim ***** válasza:

ki mondta,hogy nincs több? :)

És pont azt írtam,hogy ne érdekelje miből mennyi van,mert ha annyira tehetséges úgyis megfog élni belőle.

Nem értem,hogy most ebbe,mit lehetett belekötni..

2010. dec. 5. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!