Szeretnétek tudósok, felfedezők lenni néha?
Figyelt kérdés
Sokszor elofordul velem, hogy valami szornyu dolgot latok a TV-ben, vagy eppen csak almodozok, elkepzelem milyen lenne, ha nem letezne a penz, es senkinek sem lenne gondja semmire. Ilyenkor azon is elelmelkedek, hogy milyen lehet tudosnak lenni? Vajon olyan izgalmas, mint a TV ben latjuk?
Es mit fedeznek fel, ha felfedezo lehetnek...neha teljesen lehetetlen dolgokon ragodom...
Ti milyennek kepzelitek el a "tudos-eletet"? Es ha baaarmit lehetne, mit "fedeznetek" fel?
2010. dec. 4. 18:37
1/4 anonim válasza:
Áá ilyen nincs...
Magyarországon élünk
nem szoktam ilyeneken gondolkodni
2/4 anonim válasza:
Én nem akarok tudós lenni még véletlen sem x)
Egyébként az örök élet titkát [xd] találnám ki :P
3/4 anonim válasza:
Én a minden-helyes-fiú-annyi-idős-mint-én szérumot találnám fel szívesen:D
4/4 anonim válasza:
Nem szeretnék tudós és felfedező lenni, csak valami maradandót alkotni bármilyen
16/L*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!