Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek? (Kérdésed túl...

Szerintetek? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

Ahhoz, hogy a későbbiekben legyen belőlem valami, feltétlenül 4-es 5-ösnek kell lenni mindenből, most 9.-ben is?

Szerintem elég jó tanuló vagyok, van szorgalmam is, de most, hogy kisgimi helyett rendes gimibe járok( ugyan abba a suliba) egy kicsit leromlottak a jegyeim, pedig sokkal többet is tanulok mint régebben...

2010. dec. 4. 12:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Attól függ,milyen nehéz iskolába akarsz menni tovább.Ha nem nehz akkor 4-esnek kell lenned.Ha nehéz akkor 4-5:)
2010. dec. 4. 13:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Mintha én írtam volna! o.o
2010. dec. 4. 13:18
 3/5 anonim ***** válasza:

Sztem az, hogy valakiből legyen valami, valaki nem csak a jegyeitől függ. Lehettem én kitűnő világ életemben, és a diplomámat is ötössel zártam. Mégsem érek vele semmit. Mert egyrészt nem érdekel a szakmám, másrészt nem érdekel a karrier, és sokkal fontosabbnak tartom a kiegyensúlyozott családot. És így is tudom, hogy vagyok valaki.

Öcsém világ életében hármas tanuló volt, utált tanulni, de szeret dolgozni. Lett két szakmája amiben profi, és egy érettségije. Dupláját keresi mint én, és nagyon büszke vagyok rá.

Nemcsak abból lehet valaki, aki diplomás, és sokszor nemöltönyös melóval százszor jobban lehet keresni. Ha nincs kedved tanulni, akkor válassz vmi jó szakmát és fordulj afelé. Diplomások úgyis annyian vannak/leszek, hogy már az büntetésnek is rossz. Nézz szét melyek a hiányszakmák mostanában, és startolj azokra. Akkor tuit nem leszel munkanélküli.

2010. dec. 9. 21:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Inkabb legyen eros harmasod egy jo iskolaban, mint gyenge negyesed egy olyanban, ahol nem kovetelnek annyit. Az eretsegi ugyis mindenkinek egyforma.
2010. dec. 9. 23:58
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!!

Figyi, ne stresszelj ezen!! Nem csak abból lehet valaki, aki 4-5 tanuló. Ne aggódj, hogy rontottál, hozzá kell szoknod az új helyzethez...

Amikor annyi idős voltam mint te, majdhogynem depresszió voltam a megfelelési kényszertől. Sokat sírtam, meg idegeskedtem.

Úgy éreztem mindenki sokat vár el tőlem, és hogy nem bírom teljesíteni. Anyukám volt az, aki tök jól kezelte a szitut, biztatott, és próbált segíteni, h ne idegeskedjek.

Később már nem voltam 4-5 tanuló, csak erős 4-es, mégis leérettségiztem tök jól, felvettek egyetemre,(ahova szerettem volna) és most suli mellett saját vállalkozásba kezdtem.. Egyáltalán nem stresszelek.. sajnos tudom, h mihez vezet: mindenki menekül a stresszelő, idegbeteg ember környezetéből.

üdv. 23/L

2010. dec. 11. 01:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!