Mit szeretnétek karácsonyra?
NotBook-ot, iPod Shuffle-t, korit, puszikat/ölelléseket és még sok mindent. De ebből a NoteBook-ot kapom meg meg a korit.
13/L
:) Jó neked!!
Én Leptopot kértem de nincs rá pénzünk,bár érthető.. Mert most ami jött újság abba is 109 ezer FT..
Annira nem keresnek jól anyuék hogy csak rám kölcsenek 100 ezret.. Mert tesómnak gittár felét kifizetik.. Másik tesóm meg egy telefont kap
Egy laza gitárt :) Meg is kapom,hallottam amikor apám telefonált , és letutizta az üzletet :D
15f
Telefont, jégkorcsolyát, és békét.
Meg is tudom indokolni:
Telefont, mert amit ballagásra kaptam (tehát 1,5 éves a teló) tönkre ment és azt mondták a szervízbe, hogy nem biztos, hogy meg lehet csinálni, egyébként ha meg is lehet 18000Ft-ért nem éri meg), úgyhogy most egy kölcsön telefonom van.
Jégkorit, mert imádok korizni, és bízok benne, hogy idén is hideg lesz és lesz koripálya.A mostanit pedig kinőttem.
Békét, mert az utóbbi két évben egyre több a veszekedés, de úgy érzem idén értük el a csúcspontot.Vagyis remélem, hogy ez a csúcspont és nem lesz ennél rosszabb a helyzet.Gyakorlatilag már mindennapi a veszekedés, vita, ordibálás anyumék között...Sokszor kis piti dolgokon is összevesznek, s ha szólok, ha kiállok valamelyikük mellett, akkor velem is ordítanak, hogy ne szóljak bele...Meg amikor próbálom mondani, hogy üljenek le és hallgassák meg egymást, hogy kinek mi a gondja, mert csak így lehet változtani, ha tudják, hogy mi a gond, akkor is én vagyok a rossz és velem is veszekednek.Pedig én csak jót akarom, egyébként meg marhára unom már az állandó veszekedést...
15/L
Nálunk is egyre sűrűbb a veszekedés az az egy nyugtat hogy anyuék már 20 éve együtt vannak,és ennek nem lehet vége csak pár hét alatt..
Mert kb pár hete jöttek a viták
A szüleim is idén ünnepelték a 21. házzassági évfordulójukat:) Csak itt az a gond, hogy nagyon fontos dolgokban nem értenek egyet pl. gyereknevelés stb. és nem hajlandóak meghallgatni egymást, megbeszélni szépen és kompromisszumos megoldást kötni a problémás kérdésekben...
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!