Semmi különöset, bár én biztos nem vennék fel ilyet, túl cikinek érezném, attól függetlenül, hogy pár évvel fiatalabb vagyok nálad (12)
2010. nov. 29. 14:22
12/21 anonim válasza:
Azt hogy jópofa! :D Én is szoktam hordani mikulás környékén. Húsvétkor meg nyuszifület. :D Szerintem ez tök bulis dolog. :]
2010. nov. 29. 14:24
13/21 anonim válasza:
Szerintem is aranyos!
2010. nov. 29. 15:17
14/21 anonim válasza:
:) jópofa! Egyáltalán nem ciki!
2010. nov. 29. 16:26
15/21 anonim válasza:
Nekem eszembe jutna hogy mindjárt itt karácsony. :)
Egyébként én idősebbeken is láttam már mikulássapkát, dec. 6-án meg tényleg sokan viselik.
16/L
2010. nov. 29. 16:59
16/21 anonim válasza:
Dec. 6-kén legjobb barátnőmmel egész nap ebben vagyunk és sokan mosolyognak mikor meglátnak :)
Szerintem jópofa..
de egész télen nem bírnám használni,mert azért nem olyan vastag az,mint a jó öreg sapkám.
Jajj olyan jó olvasni már itt a gyk-n is,hogy karácsonyi témákat írnak :D:D
15L
2010. nov. 29. 17:13
17/21 anonim válasza:
Én is hordok decemberben, sőt az összes haverom és barinőm:D
2010. nov. 29. 17:22
18/21 anonim válasza:
Azt, hogy ciki. Lehet, hogy velem van vmi baj, de én nem szeretem az ünnepeket -.-" Max az a jó bennük, hogy van szünet xĐĐ
2010. nov. 29. 17:33
19/21 anonim válasza:
Nekem is van mikulás sapkám. Szerintem jó buli decemberben. Lehet, hogy gyerekes vagyok, de én a mai napig szeretem az ilyesmit. Két baráatnőmmel még krampusznak is beöltözünk majd dec. 6.án :D Alig várom már, hogy virgáccsal végigmenjünk a falun.
Húsvétkor meg majd nyuszifülünk lesz. Én szerintem már örök gyerek maradok, de ez van.
18/L
2010. nov. 29. 18:36
20/21 anonim válasza:
en es az osztalytarsaim abban megyunk december 6. an :), mar ugy varom 14 /L ,, es nem ertem hogy miert lenne ciki az hogy az ember egy kicsit bohokasabb:P
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!