Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Vajon mit érez? Egy 14 éves...

Vajon mit érez? Egy 14 éves fiú hogyan mutatja ki?

Figyelt kérdés

13 vagyok, és van egy fiú aki nagyon tetszik. Ő 14. Jó haverok vagyunk, egy a baráti körünk, nagy társággal megyünk mindig mindenhova. Egyszer dumáltunk suli után ketten is, és elképzelhető, hogy tetszem neki. Ez így néz ki: Reggel egész nap mosolyog, ha mással beszél akkor is rám néz. Egyik nap négyen voltunk a barátaink közül. Két fiú, köztük az aki tetszik, a legjobb barátnő més én. Csak beszélgettünk mindenről, egyszer csak a fiúk és lányok viszonyulására terelődött a szó. A fiúnak aki tetszik elkezdte sorolni a haverja a neveket:

-XY?

-Ne máár, az az elöl deszka-hátulléc?

-YX?

- Az a disznó?

-FGF?

- Előbb leszek pap!

-ŐŰ (én)?

- Ullállá..(xD) Grr!

Minden 14 éves fiú ilyen? És most tetszem neki?

2010. nov. 27. 16:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

szerintem bejösz neki.:D

de örülj,hogy így mutatja ki.

nekem van egy osztálytársam aki állandóan cs*sztet mert más focicsapatot szeretek mint ő...de a végén már csakúgy is...xD

13/L

2010. nov. 27. 16:15
 2/12 A kérdező kommentje:
Igen, de egy csomó sokkal szebb lányt is ismer. Akkor mi tetszik neki rajtam? Mert sok közös élményünk van?
2010. nov. 27. 16:20
 3/12 anonim válasza:
100%
14 éves korban a fiúk, még érettlenek nagyon, persze igen, előfordulhat, hogy tetszel neki, de a haverok előtt mindig is "hülyén" fejezik ki magukat, nehogy egy pillanatig is komolynak tűnjön, mert a haverjai csesztetni fogják e miatt.:)
2010. nov. 27. 16:21
 4/12 anonim ***** válasza:
miért ne te tetszenél neki?:D mindenkinek más az ízlése;)
2010. nov. 27. 16:25
 5/12 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy mert közös hobbik is vannak? Pl. mindketten gitározunk és egy ideig tagja is voltam a zenekaruknak:D
2010. nov. 27. 16:30
 6/12 anonim ***** válasza:
Biztos hogy nem a hobbid érdekli inkább a külsőd tudom én is 14f vagyook
2010. nov. 27. 17:09
 7/12 anonim ***** válasza:

Szerintem bejössz neki:)

Drukkolok:)

2010. nov. 27. 17:49
 8/12 anonim ***** válasza:

napi 10 ilyen kérdést kitesznek..

kérlek válaszolj te nekem

MIT AKARSZ TUDNI?

2010. nov. 27. 17:56
 9/12 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy szimpi vagyok neki, mert egy kelletlen lány elmondta neki, hogy tetszik és örömtáncot járt:D És azzal hülyéskedik már egy ideje, hogy összeházasodtunk:S
2010. nov. 27. 21:06
 10/12 anonim ***** válasza:
Lehet h bejösz neki kérdezd meg, Ezt mi honnan tudjuk. Elmondjam h mutatják ki: ezerféleképpen. Nálunk az osztályban vannak akik teljesen korektek, mint egy 17-18 éves srác akár... Vannak akik még gyerekek ilyen téren. Ez éretség függő ebben a korban
2010. nov. 28. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!