Hogyan engedjenek el, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Szóval, én Pesttől 90 km-re lakom, és ott van gey iskola, ami közelebb hozzánk nincs. Egyik nap még azt mondták h valószínű megengedik h oda menjek, de tegnap itt ordítoztak velem a szüleim, h ne is gondoljak rá, mert ők nem szeretnék! Ezzel az okkal: tesóm, is Pestre jár suliba csak ő 22 éves én pedig 14. Én még gyerek vagyok, nem birok magamra vigyázni. Ez teljes mértékben igaz! Nagy házunk van itthon én vagyok a legfiatalabb a családban, középső tesóm 2 év múlva már egyetemre megy Pestre, a másik akkor már dolgozni fog, anyáék pedig talán itthon maradnak! De, akkor én lennék itthon a beszéd tárgya, és rajtam lógnának. Nagyon tetszik az az iskola ami ott van, a szüleimnek is...csakhát messze van! A tudásom megvan hozzá, és az anyagi háttérrel sincs gond! Hogyan szedjem rá őket? Mivel bizonyítsak? Itthon nagyon jó lány vagyok, meg a közéletben is. Az iskola a Berzsenyi Dániel Gimnázium, kémia és biológia szak.2010. nov. 26. 14:01
11/13 A kérdező kommentje:
Hát most van egy kéttannyelvű iskola, helyben ahol én lakom! Mind a két tesóm ide járt, és nagyon jó a biosz meg a kémia tanár is, csak az a gond h csak 3-tól lehetetk faktos... :S 95% a felvételi arány innen az egyetemekre. Tetszik a suli meg jó hogy nincs messze, csak élni akarok, olyan szinten h én döntsem el mit szeretnék! Már nem vennének fel, mivel nem írok matekot, tehetséggondozósan :(
2010. dec. 7. 16:27
12/13 anonim válasza:
No para a faktok miatt.
Én is csak 3.-tól voltam faktos.
Vedd meg a Villányi kémiakönyveket és a Szerényi bioszos könyveket - abból nem feltétlenül kell a két óriási fehér, nekem se volt meg.
Azt tanuld meg otthon és kész.
Nincs benne semmi nehéz :)
Ha elakadtál pedig sulis tanárodnál kérdezhetsz.
És töltögess régebbi érettségiket, a neten megtalálod őket.
/Amúgy nem igazán értem én már hogy van ez a 9.-es felvételi -tehetséggondozós matek stb-, szerencsére én 5.-ben átmentem 8osztályosba./
13/13 A kérdező kommentje:
Hát jobban is tetted! :D Szerintem azoknak ezerszer jobb!
2010. dec. 8. 16:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!