Mit vegyek az osztálytársamnak?
édességet...
most van nálatok először ilyen hogy ennyire nem tudod?
Szia!
Tavaly én is egy focistát húztam :D
Vettem neki egy bögrét, (focisat) Ez volt rajta: " Te vagy a legjobb focista" vagy valami hasonló.Persze nem így gondolom mert vannak nála 100* jobbak, de egy gesztus volt.
Aztán vettem neki egy focilabda alakú perselyt.
Kinéztem egy focilabdát is ( jó márkásat) csak kicsit(!) több volt mint amennyit rászántam!
Nálunk 1000 forint volt a max. Ellenben én 2000-et költöttem.Hogy miért? Mert vannak olyanok akiknek bármit veszel, nem tetszik nekik.Nem tudom, hogy tetszett-e neki.
Nem sértésből írom, de gazdagok.És hát itt a suliba, az menő akinek van pénze.Na mindegy.
Olcsóbban nem is találtam volna semmit.
(Bögre: 1200, Persely: 500, Csoki( Milka, nagy): 390.)
Na ezek a tippjeim vannak.
Amúgy Én akartam volna neki venni egy sálat a kedvenc csapata nevével.De marha drága volt.Mondom kihagyom.
Sok sikert!
13/L( hetedikes:)
gondolom van kedvenc csapata.
elmész a Hervisbe és nézel valamit a csapatával kapcsolatban[szerintem valami Fradi/Barcelona,Real Madrid...ilyesmik lehetnek a kedvencei] biztos örülni fog egy kulcstartónak is.:D amúgy a focistáknak a legegyszerűbb.mindehol találni valami focis cuccot.amúgy meg nyomtathatsz neki pólót 1600forintért mondjuk a kedvenc játékosa számával és nevével:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!