Mit adjak neki karácsonyra?
Az osztályban mindenki húzott egy nevet,hogy kit ajándékoz meg,és én az osztály leghelyesebb fiúját húztam:D
Az osztályfőnökünk azt mondta,hogy valamit saját kezűleg készítsünk,és max.200Ft-ért vásároljunk pl.csokit:S
Hát elég nagy hülyeség,egy csokimikulás többe kerül 200Ft-nál:D
Ráadásul mit lehetne csinálni egy 15 éves,9.-es fiúnak??:S
Gondoltam rá,hogy mondjuk veszek egy Milka mikuláscsomagot(kb 1400Ft),úgyse fognak rájönni,hogy mennyibe kerül.De azért saját kezűleg is csinálnék neki valamit.Szerintetek mit csináljak neki?
14/L
ne vedd meg a mikuláscsomagot!úgyis rájönnek,hogy több volt 200Ft-nál xD
saját kezűleg hmm-hmm...nem tudom találj ki valamit!Keresgélj a neten :)
Köszi a válaszaitokat!:)
Azt,hogy nem jönnek rá az árára,úgy értettem,hogy a srácon kívül más nem igen látná,csak ha megmutatja,és különben sem szólna rám az osztályfőnök,hogy miért vettem ilyen"drágát":D
És szerintem beszélek majd az o.fővel,hogy többért is lehessen ajándékot venni,mások is mondták már,hogy jobb lenne 1000-1500Ft-os határ,nem pedig 200Ft-osXD
De köszi az ötleteket,ez a sütis ötlet tetszik:)
200Ft-ért nagyon nehéz...A saját készítésű ajándékhoz is sanszos, hogy kell alapanyagot venni!:)
Tudom, tudom, még csak kilencedikesek vagytok, most ismertétek meg egymást, de ha jóba vagytok és jó az osztályközösség csinálhatnál olyat, hogy veszel egy fényképalbumot és ragasztasz bele fényképeket.Suliba vigyél fényképezőt csináljatok csoportos képeket, egész osztályosat is meg minden és nyomtasd ki.Mégjobb lehet, ha nem fényképalbumot veszel, hanem papiruszból készült könyvet. Abba csak simán bele kell ragasztani a képet és írhatsz közé egy-két aranyköpést:)
A könyvet úgy válaszd, hogy maradjon benne hely, így te elkezdet és ő vagy közösen az osztály befejezi az évek alatt.
Érettségi banketten és a későbbiekben nagyon jó lehet majd visszanézni.
1000Ft-ból kijön simán:)
15/L
Jó az osztályközösség,már összerázódtunk,jóban vagyok a sráccal:)
Köszönöm a válaszokat,jó ötleteket kaptam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!