Szerintetek hány éves gyereknek való már mobiltelefon?
Én 8 évesen megkaptam az anyukám régi Nokia 3410-esét.
Meglehet nézni a képét a googlében.
Aztán 10 évesen egy új Samsung e250-t.
Azóta is az van és még mindig jó. 3 éves. Nekem csak telefonálni kell meg sms-ezni, néha zenét hallgatni, meg azon van az ébresztő.Nem hiszem, hogy ő sokkal nagyobb hasznát venné egy rendesnek, nemhogy egy iphone-nak. Véleményem:elég neki egy érintőképernyős
pl.:Samsung s5230 Samsung Corby
Én 4.-ben kaptam telefont, egy kinyithatós samsung volt, azóta volt egy érintőképernyős sammsung, és most kaptam egy újat: Samsung Monte
Szerintem egyáltalán nem kell egy iPhone egy 13 évesnek, nekem sem kell, iagzából, nem is olyan jó, apukámnak az van..
14/L
én összesen 2 telefont kaptam életemben 3 osztályban egy Sony K300i-t és 7.ben egy LG KU250i-t minden kettő bűn rossz telefon volt mert állandóan rossz volt valamijük de anyám szerint direkt csesztem el hogy újat kapjak -_-' persze tesóm aki rendszeresen dobálta a telefonjait mindig újat kapott...
szerintem ha megengedhetitek vegyétek meg neki, végül is jobban meg fogja becsülni mint egy műanyag vackot ami csak smsre meg telefonálásra jó
nehogy megvedd neki IPhone-t.biztos valami barátnője cs*szegeti,hogy nincs telefonja és kérjen IPhone-t,mert az menő és drága és trendi.
elég neki egy Nokia Xpress Music vagy SonyErricson Walkman mobil.
Iphone tele van csomó funkcióval amit egy 13 éves életében nem használ.minek az neki?
első telefonomat 3.-os koromban kaptam[vagyis örököltem:D],egy nokia 3310-est.:D
utána egy nokia aminek most nem tudom a nevét így hirtelen.utána meg egy Sony Erricson W200I-t utána meg egy Nokia 5130 Xpress Mobilt. nekem tökéletes,sőt jobban ki tudom használni mint egy IPhone-t tudnék,mert ha netezni kell ott a PSP minek az ájfón.
helyes, x10 mini pro
gondolom kocsival viszed suliba, mert a villamosomn még egyesek azt gondolják, hogy nekik jobban kell az a mobil mint a lányodnak
kb. 2 hetet adok, és már nem lesz meg a telefonja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!