Miért ilyen a jó szülő?
Figyelt kérdés
Miért az a jó szülő aki üti-vágja a gyerekét?Nem tudom megérteni.Anya velem is ezt csinálja.Nem kínos nekik az,hogy megüti a gyerekét?Nem éreznek bűntudatot?Hogyan tudják ezt a szülők ilyen nyugodt lélekkel megtenni? És miért csodálkoznak ha emiatt a gyerek stresszes,rosszul tanul,problémás?MIÉÉÉÉRT?:/ Borzalmas hogy a mai világban többnyire ez a "normális" megoldás a szülők részéről.Bele se gondolnak milyen így élni a gyereknek.Milyen lehet ilyen családban élni.Ahelyett hogy nyugodtan megbeszélnék a problémákat,ütnek.Szerintem nem nagy dolog leülni a gyerekkel 1-2 órára és megbeszélni a problémákat illetve ha súlyos a helyzet pszichológushoz küldeni...
13/L
2010. nov. 15. 16:00
11/11 anonim válasza:
valaki nem attól lesz jószülő h a gyereke a lábanyomát is megnyalja, hanem attól h a gyerek megbízik benne és ha rosszul cselekszik aakor a lelkiismerete szól neki és ezt az anyja v szülei tudják. nem tagadom ha az én gyerekem pl cigizne v ilyesmi én inkább először megbeszélném vele és megpróbálnám meggyőzni. látom a mai kamaszokat h néha úgy viselkednek h szószerint le sz*rják h mit mond neki pl a tanár csak folytatják a neveletlenséget. ilyenkor tényleg hatásos lehet egy jó atyai pofon, de rossz jegyekért de! igyekezetért nem lenne szabad ütni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!