Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Megüthet tesóm? Joga van ha...

Megüthet tesóm? Joga van ha nem adok neki engedélyt?

Figyelt kérdés

Ha nem csinálok semmit csak megkérdezem hogy két lány hasónlit egymásra-e? És utána még Ő CSAP vállba ok NÉLKÜL ,egy k*rva szót nem szóltam pedig fájt.. És utánna meg úgy fejbe csapott hogy majdnem lefejeltem az asztalt...

EGY LÁNYT EGY FELNŐTT MEGÜTHET.. Már elmúlt 18 én meg nem töltöttem még a 15 sem még messze vagyok a 15-től

2010. nov. 14. 12:54
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem teljesen olyan mint amilyennek gondolod , én is verekedtem sokat tesóimmal . Amúgy nem szép dolog , hogy ütögeti a lánytestvérét , tudod mit? üss vissza, rúgd tökön , vagy valami , utánna nem fog csak úgy ütögetni.
2010. nov. 14. 13:01
 2/7 A kérdező kommentje:
Akkor meg leszid apa hogy miért bántom? Tök sz*r
2010. nov. 14. 13:03
 3/7 anonim ***** válasza:
Szia ismét 13/l!
2010. nov. 14. 14:31
 4/7 anonim ***** válasza:

Testvérharc. Ez szinte mindenhol előfordul. Én a mai napig néha behúzok egyet a bátyámnak (perzse nem durván), ha piszkál és ő is ugyanígy. Pedig én 43 éves nő vagyok, a bátyám meg 46.

A kérdésre válaszolva, nem szép dolog, de el kell viselni és vissza kell ütni. Biztos nem csak téged szid le apukád.

2010. nov. 14. 23:20
 5/7 A kérdező kommentje:
Hát Őt is,de érdekes m#d csak engem lát meg
2010. nov. 15. 15:35
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok, 14 vok, bátyám 16. Ő is egyfolytában piszkál. Volt egy időszak,idén nyáron, hogy anya mindig engem cseszett le,hogy ne bántsam (amikor mertem visszaütni). Mikor már nagyon elegem volt elmondtam neki, hogy elég igazságtalan, és hogy nem mindig enegm kéne cseszegetni, amikor ő meg engem annyira megnyomorít, hogy után egy csomó ideig vörös a kezem, vay ilyesmi, nem egyszer "sírógörcsöt" kaptam, mert nem bírtam elviselni, hogy folyton, sokszor csak úgy "jópoén" alapon üt, ver, korlátoz, nem engeed a dolgomra, stb. Sokszor érzem, hogy nem bírom elviselni, pedig igazából elég jó testvérek vagyunk, ezt leszámítva, ha baj van, mindig összetartunk, meg segítünk egymásnak, ilyesmi, de ez a része..kiborító. Szóval ott tartottam, hogy beszéltem anyával,aztánn utána egész jó lett a helyzet, már nem szíd annyit, és próbál megvédeni, bár már nála is erősebb a tesóm. Szerintem te is ebszélj a szüleiddel, tesóddal esetleg (ha épp komolyabb hangulatában van-bár nekem ez sose siekrült), hogy neked ez nagyon rossz, később se lesznek a gyerekkorodról jó emlékeid (márha ti amúgyse vagytok jóba), és, hogy ha nem szeret, vagy baja van veled, mondja meg, vagy csak simán haggyon békén. Amúgy a visszüést azért nem szeretem, mert ha nem erős annyira, hogy egy ideig "lebénítsa" akkor még többet kapsz (leglábbis nálunk ez így működik...). Bár volt olyan is, egyszer-kétszer hogy eltaláltam olyan pontokat, ami elégé fájt neki, és meg is lepődött, akkor utána békénhagyott. Ja és még egy tipp: találd meg azt amit nem tud elviselni, pl. karmolod, vgy haropsz, csikized, hasonló, ami a gyengepontja, nem feltétlenül a nemiszerve, mert ha erőset rúgsz oda, akkor akárkomolyabb baj is lehet, pl. nem lehet majd gyereke.
2010. nov. 15. 20:06
 7/7 anonim ***** válasza:

utolsó vok, még anynit, hogy bocs, hogy hosszú lett. És a technikára visszatérve: ésszel, ne erővel próbáld legyőzni:)

Remélem segíettem

2010. nov. 15. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!