Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Milyen sportot ajánlotok?

Milyen sportot ajánlotok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Több mint fél éve Wing Chun Kung-Fuzom, ez nagyon bejön, de szeretném valamivel kitölteni a keddjeim és a csütörtökeim is, mert jobb híján csak itthon kockulok. Elkezdtem gitározni de nem jött be ( nincs nagy érzékem a zenéhez, ez már a 3. hangszer amit leteszek.. ).

Gondolkodtam hogy elkezdek még valamit sportolni. Valami kicsit lazábbra gondoltam mert azért 1,5 óra felnőtt edzés este elfáraszt.

Miket ajánlotok?

14F ( Szekszárd )

2010. nov. 10. 15:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
tanulj.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. nov. 10. 15:47
 2/11 A kérdező kommentje:
A tanulás mióta sport? Amúgy matekon kívül mindenből 5ös minimum 4-es vagyok..
2010. nov. 10. 15:49
 3/11 anonim ***** válasza:
máttól.:) Akkor olvas. Műveld magad.
2010. nov. 10. 15:51
 4/11 anonim ***** válasza:

Ha van lehetőséged próbáld ki a kézilabdét,vagy valamilyen egyéb csapatjátékot.

Az ilyen csapatjátékok hihetetlenül építik a csapatszellemet,miközben mozgunk.Én kézilabdázom 1 éve,iskolai szinten.Hívtak a városi csapatba is,még gondolkozok rajta,hogy bírnám-e a tanulás mellett:)

Egyszerűen imádom.Jelenleg heti 1 edzésem van,ez a 2 óra úgy kikapcsol,hogy semmire nem gondolok ilyenkor.Egyszerűen élvezem amit csinálok és még az egészségemnek is jó!:)

A csapatszellem pedig nagyon jól jöhet a későbbiekben.

Ha mégis egyedül szeretnél valamit csinálni a futást/kocogást illetve az úszást tudom ajánlani.Mindkettő nagyon jól formálja az alakot és izmosít,a futás pedig az állóképességen is javít!

15/L

2010. nov. 10. 16:29
 5/11 A kérdező kommentje:

Minden nap olvasok amennyit kedvem van, de pl. 200-300 oldalas könyv ha érdekel pár óra alatt megvan. Kiskoromban folyton olvastam.

Kézilabdában jó voltam de megszűnt az iskolai csapat. Most a kosárlabdán gondolkodom, relative magas vagyok.

2010. nov. 10. 16:35
 6/11 anonim válasza:
1,5 óra felnőtt edzéstől kivagy. szívás. nekem a kyo felnőtt 2 vagy több óra szokott lenni, nemrég meg volt 6 ismétlem hat órás edzés. amúgy nekem is hétfőn, szerdán, pénteken van edzés, de kedden meg csüt-ön nyelviskola van. nem ajánlom, hogy belekezdj másba, örülj, hogy van még elég sok szabadidőd. nekem minden napom telt, sokszor tanulni sincs időm. és majdnem ugyanúgy 15/F!
2010. nov. 10. 16:59
 7/11 A kérdező kommentje:

Előző:

Pont ezért írtam, hogy valami lazább sportot keresek, mert kell a pihenés is azért. 13 éves koromig nem sportoltam szinte semmit mert falun éltem és nem volt lehetőség ( városba meg nem engedtek fel egyedül a szüleim ). Csak gördeszkáztam de azzal semmit nem tudok kezdeni.

Valami olyan sportra gondoltam ezért ami kicsit formába hoz a wingchun mellett ( az egész szépen kiszálkásított ). Kosárlabda sajnos kizárva.

Továbbra is jöhetnek a tippek.

2010. nov. 10. 17:12
 8/11 anonim ***** válasza:
Foci?:D elég jó idegesség levezetésére amikor belebikázol a labdába.lány létemre én imádok focizni[sajnos versenyszerűen még nem űzöm].lehet,hogy neked is bejönne.nem muszáj egyesülethez menni,fogsz pár havert és lementek a térre kicsit focizni.
2010. nov. 10. 18:21
 9/11 anonim ***** válasza:

Miért van kizárva a kosárlabda? Az egy nagyon jó sport és nem lehet megunni. Én már kicsi korom óta kosarazok és nagyon élvezem. Eleinte csak iskolai csapatban játszottam, 11 éves korom óta városi csapatban. Momdjuk, ha kevés időd van, nem ajánlom a városi csapatot, mert elég sok edzés van. Nekünk heti 5 2 órás edzés plusz a meccsek hétvégén. De biztos van iskolai csapat.

Am nem számít, hogy mennyire vagy magas. Én a 154 centimmel kosarazok.

18/L

2010. nov. 10. 19:14
 10/11 A kérdező kommentje:

Van sulis csapat, csak messze vagyok a várostól, későn vannak az edzések és alig van buszom...

Focit már korábban kellett volna elkezdenem, mostmár nem sokra megyek vele. Bár tesin szoktunk focizni, de nem vagyok valami tehetséges benne

2010. nov. 10. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.