Jó ötlet lenne elengedni?
Ma a lányom előrukkolt azzal az ötlettel, hogy a ballagásuk után tartanak majd egy bankettet az osztálytársaival. Mindössze 10-en vannak az osztályban, ebből 2 lány. Az egyik az enyém.
És hát, hogy is mondjam nekem nem igazán tetszik az ötlet, hogy egy éjszakán keresztül semmit se tudjak róla és esetleg valami hülyeségbe vigyék.
Es kissé bizonytalan vagyok jelenleg, ezért örülnék ha segítenétek

Bankett már 20 éve is volt nekem 8. és 12. után is.
Mindkettőn ott voltam. A 8.os nem tartott éjszakába nyúlóan, 10-11ig voltunk.
Muszáj egész éjjelre mennie?
14 éves, nyolcadikos ballagás. Értelem szerűen ha, 18 lenne szó nélkül elengedném. De így.
Mikor mondtam neki, hogy szerintem ez nem neki való kiakadt. Elkezdte, hogy 1-2 fiú az osztályából már 11 éves kora óta jár ilyenekre, a fél nyarat barúgva tölti és ez csak a jéghegy csúcsa. Na ezek után méginkább azon a véleményen vagyok, hogy nem való ő oda.
És most ki van rám akadva, bizonygatja, hogy ő tudja hol a határ csak azért mégis van bennem félelem

Én szigorú vagyok, de erre elengedném. Ilyen egyszer van az életében, ne foszd meg tőle. Ha most nem engeded, később nem fogod tudni visszatartani.
Vidd el, és menj érte, valamint fektesd le a szabályokat, és azt is, hogy ha nem tartja magát hozzájuk, 18 éves koráig sehova.
Azt mondja nagyon ciki lenne, hogy csak ő nem marad egész éjjel. Azt is feljánlottam, hogy akkor én ott ülök a sarokban ha kell egész éjjel, de arra meg aztmondta, hogy az nagyon gáz lenne számára.
A másik lány szülei még nem tudnak erről az egész bankettes dologról.

Elengednem, de elmennek erte es megbeszelnek vele egy idot, amig maradhat.
Az annyira nem erdekel hogy kinek mi ciki :D Ha elfogadja a felteteleket; mehet. Ha nem, akkor meg nem kell menni.

Elengedném, d ekét feltétellel:
1. Másnap reggel 9-10 táján itthon van (a távolságtól függően, a lényeg, hogy kb 8kor el kelljen indulnia).
2. Ne merjen másnapos lenni, ha hazaér.
Ebből a kettőből az következik, hogy kénytelen lesz óvatosan fogyasztani, mert aki jól beseggel az este, az reggel 9kor nincs emberi állapotban.
No, nem mintha egy gyakorlatlan ivó tudná hol a határ, dee akkor így rottyon lesz mikor másnap hazaér. Nem kell neheztelni rá, jelezni kell, hogy "ejj lányom, nem erről volt szó" és ez egy alkalom lehet számára arra, hogy tanuljon vlaamit a htaárairól. Hosszú folyamat, enm egy alkalom után fog megvilágosodni, de valahol el kell kezdeni.
Büntetni nem kell, ha nem teljesíti a feltételeket, ha úgy van, bünteti majd a másnap eléggé:D
Illetve hát.... ebben nem vagoyk olyan biztos, de lehet érdemes a kezébe nyomni 2 tasak óvszert, hogy tegye el és jelezni, hogy nem szeretnéd, ha elhasználná, de ha szükség van rá, akkor inkább használja. A maradékot meg adja vissza. Ha megcinkeled a tasakokat, akkor még azzal sem tud cselezni, hogy újat vesz, hogy legyen mit visszaadni.
És ha nem ad vissza annyit amit mondtál, le kell ülni vele beszélgetni a biztonságos szexről. Nem büntetni, tanítani. Büntetni semmi értelme. Meg amúgy tiltani sincs értelme, akkor csak titokban fogja cisnálni azt, amire nem készítetted fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!