Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit kezdjek az életemmel?...

Mit kezdjek az életemmel? Irjatok vmi izgit!

Figyelt kérdés

már mindenen gondolkodtam h blogot kezdek el írni,vagy hogy megbotránkoztató facebook képeket töltök fel magamról,vagy valami eseményt csinálok,de semelyik sem kerül megvalósításra,valami hiányzik az életemből...!

nos?

2010. nov. 9. 17:16
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
hát ilyen hozzállással tényleg feleslegs bármit irni. Figyelj elsőre soha senkinek nem megy. Olyat válassz ami nem kötelező jellegű. Nekem sokhobbim van de nem tudom egyiket se sokáig csinálni mert elunom. Ilyenkor váltok másra:-) Ha ilyen tipusú vagy akkor legyen több hobbid. Fog a fényképezőt jön a havas táj ugyis csinálj pár fotót, nézd meg a neten a profikat hogy csinálják. Youtubon is van csomo oktató video. Ha unod és fázol nem akarsz kimenni a hóba akkor meg vegyél egy makettet és ess neki. Prógálgasd mi jön be. Ugyis rájössz majd.
2010. nov. 9. 17:39
 12/22 anonim válasza:
rendezd át a szobádat! :D Az olyan frissítő meg mintha elköltöztél volna vagy nem is tudom :)
2010. nov. 9. 17:41
 13/22 A kérdező kommentje:
:D most tetszik igy a szobám,majd máskor:):) MÉÉÉG:P:)
2010. nov. 9. 17:58
 14/22 anonim válasza:
hát elég nehéz írni, mert fiú vagy. mert lányoknál könnyebb... lehetne nézni sminkelési hajformázási technikai videókat, körmöt festeni sminkelni stb... :) van kisvasutad? :) nagyon jó játék minden korosztálynak :D
2010. nov. 9. 18:03
 15/22 A kérdező kommentje:
nincs xd
2010. nov. 9. 18:06
 16/22 anonim válasza:
tudom mi hiányzik az életedből! a szerelem! vagy egy barátnő... :D
2010. nov. 9. 18:10
 17/22 A kérdező kommentje:
dehh az is uncsi:D
2010. nov. 9. 18:12
 18/22 anonim ***** válasza:

Tanulj meg gitározni, vagy kezdj bele valami nyelvbe, egy barátom szimplán unalomból megtanult svédül, és nem fog neki rosszul jönni , ha elvégzi a sulit.

15F

2010. nov. 9. 18:18
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
megbotránkoztató kép,had nevessek
2010. nov. 9. 18:31
 20/22 anonim ***** válasza:

Mintha én írtam volna. Álmodozok arról, hogy mennyi jó dolgot csinálok/csinálhatnék, közben meg elmegy a kedvem, vagy, ha egy kicsit is bénázok, már lemondok róla.

Én ezekkel harcolok: fotózás, rajz, írás.

21/L

2010. nov. 9. 19:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!