Ezért kell bántania?
Anyunak elmondtam a véleményem hogy szerintem nem a testvérének kellene nekem ruhákat választani (mert egyik sem tetszik) És tépte a hajam meg ütött össze vissza hogy fogjam be a pofán...
Meg azért is orditott velem tegnap hogy miért kell nekem felvágásból a cici topp.. Mivel 13 éves vagyok már egyátalán nem kicsi a mellem sem.. :(
13L
neharagudj,de ő se tud gyereket nevelni...
Apukáddal milyen a kapcsolatod?
remélem nem veszed magadra de anyukád 1 stikkes idegbeteg
az 1-ik barátnőm anyja is ilyen csak más szempontokból
figyelj, anyukád nagyon furcsa...és ez szerintem már nem a te szemtelenséged miatt volt. apukáddal milyen a kapcsolatod? szerintem a megoldás hogy beszélgess erről az egyik családtaggal (apukáddal/nagyszülővel/tesóval/vagy bármelyik másik rokonoddal) hátha ők észhez térítik anyukádat, és beszélnek vele. Ne félj, ez nem "árulkodás", csak lehet, hogy anyukádra hatna valamelyik rokon, mert az biztos hogy ez nem épp egy normális dolog.
ha gondolod, írj privit, mert nekem is van egy családi helyzetem, talán még kicsit durvább is, talán beszélgethetnénk :)
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!