Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ezért kell bántania?

Ezért kell bántania?

Figyelt kérdés

Anyunak elmondtam a véleményem hogy szerintem nem a testvérének kellene nekem ruhákat választani (mert egyik sem tetszik) És tépte a hajam meg ütött össze vissza hogy fogjam be a pofán...

Meg azért is orditott velem tegnap hogy miért kell nekem felvágásból a cici topp.. Mivel 13 éves vagyok már egyátalán nem kicsi a mellem sem.. :(

13L

2010. nov. 9. 13:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

neharagudj,de ő se tud gyereket nevelni...

Apukáddal milyen a kapcsolatod?

2010. nov. 9. 23:17
 12/15 anonim ***** válasza:

remélem nem veszed magadra de anyukád 1 stikkes idegbeteg

az 1-ik barátnőm anyja is ilyen csak más szempontokból

2010. nov. 10. 19:22
 13/15 anonim válasza:
Sajnállak amiért ilyen szülővel kell együtt élned. A gyerekbántalmazást a törvény nagyon szigorúan bünteti, ezért még börtönbe is kerülhet, hajtépés, meg verés, stb. ilyet NEM tehet meg, semmilyen indokkal.
2010. nov. 10. 22:21
 14/15 anonim válasza:

figyelj, anyukád nagyon furcsa...és ez szerintem már nem a te szemtelenséged miatt volt. apukáddal milyen a kapcsolatod? szerintem a megoldás hogy beszélgess erről az egyik családtaggal (apukáddal/nagyszülővel/tesóval/vagy bármelyik másik rokonoddal) hátha ők észhez térítik anyukádat, és beszélnek vele. Ne félj, ez nem "árulkodás", csak lehet, hogy anyukádra hatna valamelyik rokon, mert az biztos hogy ez nem épp egy normális dolog.

ha gondolod, írj privit, mert nekem is van egy családi helyzetem, talán még kicsit durvább is, talán beszélgethetnénk :)

13/L

2010. nov. 11. 10:06
 15/15 anonim ***** válasza:
szerintem anyád egy idegbeteg és el kéne vinni pszihológushoz,vagy szólni a gyerekvédelmiseknek...ez nem normális...azért mert neked nem teccett egy ronda ruha még nem kéne szétverni téged meg kitépni a a hajad...
2010. nov. 11. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!