Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Aggasztónak találnátok, ha...

Aggasztónak találnátok, ha egy tinit érdekel, mi van a halál után?

Figyelt kérdés

#halál #tini #mennyország #Lélelvándorlás
tegnapelőtt 06:44
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem. A kamaszkor a saját identitás és hitrendszer kialakításáról is szól. A hitrendszerhez ez is hozzátartozik. Mennybe/pokolba kerül aki meghal? Újjászületik? Megszűnik és ennyi? Létezik bármi féle isten? Ha igen melyik az igazi, mert sok vallás, sok istenség? Stb

Amíg ez egy elmétei síkon mozgó dolog, addig simán csak filozófiai kérdéseket booncolgat, ami teljesen normális. Ahogy a szülei, környezete hitrendszerének megkérdőjelezése is normális (kritikus gondolkodás, nem hisz el valamit csak azért, mert azt mondják)

tegnapelőtt 08:48
 12/19 anonim ***** válasza:
13%

Ez még önmagában nem, de ha mellé szorongó, ongyulolo, eletgyulolo ,magányos stb típus, azt nagy red flagnek venném, és akkor pszichológus, mert EZEK már NEM normálisak egy tininel, hanem bajt jeleznek!

De a lélekvándorlás, meg ezek, inkább arra utal, hogy lehet, ezoterikus típus.

tegnapelőtt 09:02
 13/19 anonim ***** válasza:
22%

"Honnan tudod,hogy 5-6 éves korábab nem jutott eszébe?"

Mert akkor a kérdezö nem lenne most meglepödve

tegnapelőtt 09:42
 14/19 anonim ***** válasza:
76%

Nem.

Mi meg temetobe is mentunk parazor.

Majd lecseng.

tegnapelőtt 09:48
 15/19 anonim ***** válasza:
83%
Nem vagyok már tini, de még mindig érdekel 😃
tegnapelőtt 09:50
 16/19 anonim ***** válasza:
82%
Nem, ez teljesen normális. Igazából a halál csak a mai korunkban lett tabu. Holott ez végső soron az emberi lét és az élet értelmének a kérdése...
tegnapelőtt 12:59
 17/19 anonim ***** válasza:
77%

Teljesen normális :)

Én 13-14 évesen kezdtem az írással foglalkozni, novellákat is írtam arról, hogy én miként gondolom.

Persze nevelőanyámnak rögtön jött, hogy el kell vinni pszichiáterhez, mert bolond vagyok... 🙄 Idióta.

tegnapelőtt 15:00
 18/19 gabor49 ***** válasza:
nincs ebben semmi aggasztó
tegnap 09:43
 19/19 Senior Séf ***** válasza:
Természetes kíváncsiság az ismeretlen után. Nincs ebben semmi rossz.
tegnap 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!