Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit kértek karácsonyra tinik?...

Mit kértek karácsonyra tinik? :D nemet is írjatok.

Figyelt kérdés
2010. nov. 8. 17:32
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

Mivel másfél hónapja kaptam új telefont [samsung wave-és khm...media marktban vettük, ott meg 110ezer volt], +2hete kaptam Remington hajszárítót [mert a közöset útáltam-kb 1 óráig kellett bajlódnom vele, mire megszáradt a hajam, így meg 5-10 perc], így nem kapok karácsonyra semmit [mert azért nem vagyunk ultragazdagok]. Vagy talán valamennyit pénzt, + rokonoktól pénz :)

13,5/L

2010. nov. 8. 21:59
 12/30 anonim ***** válasza:
Már megkaptam most, többre nem is vágyhatok. Ami kell, azért melózok. [link]
2010. nov. 9. 14:10
 13/30 anonim ***** válasza:
:P Szép...nekem is jól jönne egy motoros csizma :/ milyen géped van? :D
2010. nov. 9. 14:13
 14/30 anonim ***** válasza:
Hát én egészséget (tudom átlátszóan hangzik). Azét mert tesómat és anyukámat is decemberben műtik... Most nagyon pénzünk se lesz, mert az orvosoknak adunk pénzt, meg sokba kerül a gáz meg stb. Maximum majd egy Katy Perry koncertre kérek jegyet, mert az tavasszal lesz. De, ha nem is kérek semmit, valószínűleg kapok.
2010. nov. 9. 14:55
 15/30 anonim ***** válasza:

Nem tudom... Semmi ötletem sincsen, szerintem egy bécsi Vanilla Sky koncert lesz belőle , de lehet, hogy csak szimplán pénzt kérek,konkrétan most nincs semmi amire annyira vágyok/szükségem van.

15F

2010. nov. 9. 18:15
 16/30 anonim ***** válasza:

Anyám félig kifizeti a cipőmet.

Apámtól meg rokonoktól könyveket + pénzt kértem ( Chuck Palahniuk összes )

2010. nov. 9. 19:18
 17/30 anonim válasza:
100%

pénzt, mivel fogszabályzóra gyűjtök.

14/L

2010. nov. 9. 19:50
 18/30 anonim ***** válasza:
ma 14:13 - 92-es 125-ös DT.
2010. nov. 9. 21:38
 19/30 anonim ***** válasza:
Egy olcsó telefont (nem rég ment tönkre a régi) és egy könyvet az a címe, hogy : Korona-tan. Mást nem. Meg majd a rokonoktól fogok kapni. Mi sem vagyunk ultra gazdagok, úgy hogy elkelett döntenem szülinapra+névnapra kapom meg a telot vagy karácsonyra.:)
2010. nov. 10. 16:01
 20/30 anonim ***** válasza:

Nagy eséllyel pénzt. Számítógépre gyűjtök ^^ Nagyobb korban inkább a lóvé vagy koncert jegy a jó ajándéknak :D de egy pohár finom bor is jól esik ilyenkor már ^.^

17/L

2010. nov. 10. 23:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!