Csak én találom ezt nagyon édesnek?
Busszal járok iskolába egy másik faluba. De egyik nap lekéstem azzal a fiúval együtt aki nagyon tetszik. Volt egy óránk, bementünk hát a boltba de egyikünknek sem volt egy üdítőre elég pénze, tehát összedobtuk és közösen ittunk egy dobozos Sprite-ot :) Csak mi ketten ültünk a régi gyárépületnél egymás mellett... Egyszerűen ott akartam maradni abban a percben :)
Másnap persze elmeséltem a barátnőimnek. Elmeséltem hogy mennyire édes volt, ott akartam maradni örökre. Erre egyikük azt mondja teljesen közömbösen : ,,Fhú de k*rva romantikus." És hát elmeséltem másik barátnőmnek is és szerinte ez volt a világ legcsodásabb eseménye. De nekem nagyon jó volt! Csak én találom ezt olyan édesnek/romantikusnak (amelyik tetszik)?
12,5/L
Szerintem nagyon szép élmény lehetett, az én koromben már csak nosztalgiázok az ilyenek után. :-)
32/N
Én biztos irigykedésből mondtam volna...:)
Nagyon irigykedem...
13/L
Bár velem történne ilyen.. :'(
Amúgy szerintem a barátnőid irigyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!