Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A gyereketeknek mit hoz a...

A gyereketeknek mit hoz a fogtündér? Mit csinál a gyerekeitek kihullott fogával (kidobja valahol vagy visszaadja netek, szülőknek hogy tegye el)?

Figyelt kérdés

Én nekem még mindig fura ez az egész fogtündéres dolog, ez valami újdonság.

Az én gyerekkoromban kiesett a fogam és semmi nem történt utána. Amikor kamasz lettem, a kisgyerekes szülők még röhögtek is a fogtündéren. Most meg már az a fura család ahova nem megy.

De a furább hogy eddig azt hittem pénzt rak a párna alá, aztán mutatja az egyik ismerősöm kislánya hogy kifestőkönyvet hozott neki. Na itt ezdett érdekelni a dolog, hogy kinek mit hoz a fogtündér?

dec. 19. 06:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nálunk a fogtündér megnézi a fogat és a fog gyűjtő dobozba teszi. Általában ajándékot kapnak. Az első fognál mindegyikük egy kis legót kapott, később könyvet, kisautót, babát, ilyesmit kaptak
dec. 20. 10:42
 12/13 anonim ***** válasza:
Pénzt, meg valami spró édességet vagy kisebb jatekot kap minden kihullott fognàl. Én viszont nem tartom meg, szerintem fura otthon gyűjtögetni egy dobozban, meg kicsit undorító is, ugyanígy köldökzsinort, hajat, placentat és körmöket se gyűjtök
dec. 20. 17:25
 13/13 anonim ***** válasza:

Én anno csoki pénzt kaptam a párnám alá fog helyett.

Viszont én nem fogok fogtündérezni a fiamnak

jan. 7. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!