Melyik lánynak adnátok igazat? 13 évesek. Annak amelyik provokálta a másikat, vagy azt amelyik megdobta könyvvel?
Minden nap az osztályban más-más tanuló felelős a rendért, meg hogy a tábla tiszta legyen (még fekete tábla van, krétával.kell írni rá).
A matektanár kijelentette, hogy ha a tábla nincs szépen letörölve, a szolgálatos tanuló fog felelni.
Az egyik csaj az osztályból akarattal összekrétázta a táblát (gyakorlatilag mindenhol összepirkálta) ameddig a szolgálatos tanuló elment a mosdóba mimosni a szivacsot. Ezután a szolgálatos tanuló újból letörölte, de ahogy a végére ért, a másik megint elkezdte pirkálni és kacagott. Újból elkezdte törölni, a másik mind szólt rá, hogy hagyja abba, nert mindjárt kezdődik az óra, de nem hallgatott rá. Ezért a szolgálatos csaj vette ami a kezébe akadt (egy történelemkönyvet) és úgy megdobta vele a csajt, hogy vérzett az orra (nem tört el, de járt az orvoshoz vele)
Mind a kettő hibás. A szolgálatosnak simán szólni kellett volna egy tanárnak, hogy valaki (nevet mondani nem szükséges) folyamatosan összekrétázza a táblát miután letörölte. A többi a tanár dolga, nyilván meg tudja keresni a felelőst.
Az iskolán kívül ezt önbíráskodásnak hívják és a törvény bünteti. A feljelentés vagy rendőr hívása a megoldás, mindenki másnak tilos az erőszak.
Kár, h nem tört el az orra, abból tanult volna igazán. Az ilyenek csak ebből értenek.
Én mondjuk egyből felnyomtam volna a tanárnak - plusz vagy megkértem volna valakit h mossa ki a szivacsot míg én törlöm a táblát, vagy őrizze a táblát amíg én mosom a szivacsot. Nem csak a kiskancsó firkagép a hibás, hanem az osztály többi fele is, aki nem zár össze a bully ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!