Miket kér kamasz lányotok karácsonyra?
Figyelt kérdés
nov. 10. 11:46
11/16 anonim válasza:
15 éves, A3-as műszaki rajztáblát kért.
12/16 anonim válasza:
Smink, parfüm, könyv, ékszer olajfestő készlet profi ecsetekkel, vászon. Ezeket kapja tőlünk, a család többi tagjától pénzt szokott kapni.
13/16 anonim válasza:
Soha semmit nem kért és én nem is szerettem volna, ha így tesz. Figyeltem az év során, hogy mi az ami tetszik neki, vagy mi érdekli és az alapján kapott ajándékot. Mi inkább amúgy is utaztunk, színházba, hangversenyre, múzeumba jártunk, a tárgyi ajándék nem volt igazán fontos.
15/16 anonim válasza:
Igaz nincs 14-15 évesem de ezeket kértem anno.
Smink, könyv, hajvasalo, kocertjegy, ruha, pénz, utalvány pl a dm-be.
16/16 anonim válasza:
Az én 15 évesen (januárban 16):
Telefontokok, edzéshez ruha és eddig ennyi.
Meglepetést nem szereti, mert úgy van vele hogy akkor inkább adjunk neki pénzt és ha kell neki valami majd megveszi, ne most kelljen kitalálnia mindent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!