Egy 12 éves gyereket otthon hagynál egyedül éjjelre?
Figyelt kérdés
Nem tudom lényeges-e, de iskolaidőben, kb 19 órától éjjel 1-2-ig.okt. 27. 16:02
22/23 anonim válasza:
Én otthon hagynám, ha tudnám, hogy van ennyire érett. Ennyi idősen én is volt, hogy otthon maradtam a húgommal egy teljes hétvégét, mert anyám lelépett pasizni. Vacsorát rendeltünk, sorozatot néztünk, el voltunk. Viszont, a mai világban már tennék fel én is kamerát. Megmondanám, hogy ne nyisson ajtót senkinek sem, ha fél vagy vmi, akkor hívjon fel, ha bármi van 112 stb stb... Szerintem, egy 12 éves gyerek van már annyira érett, hogy ezt kibírja, óvintézkedések mellett természetesen.
23/23 anonim válasza:
Én 15 évesn voltam először egyedül otthon ejjelre , kertesházban lakunk én annyira féltem egész éjszaka, hogy egy kest raktam a párnám alá. Borzasztó emlek azota is , pedig 30 eve volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!