Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak, ha a kamasz...

Mit csináljak, ha a kamasz lányaim marják egymást a foci miatt?

Figyelt kérdés
A kisebbik lányom 15 éves, fradista. A nagyobbik lányom 17, ő újpesti. Mostanában elég gyakran veszekednek a foci miatt, szidják egymást, csak mert nem egyeznek a csapatok. Olyanokat vágnak egymás fejéhez, hogy rossz hallani, mindezt a foci miatt! Olyanok, mintha 13 éves kis csitrik lennének. Mit csináljak velük, hogy abbahagyják ezt az ostoba rivalizálást és veszekedést? Már teljesen kikészítenek ezzel. Tiltsam el őket a meccsnézéstől?
2010. nov. 3. 22:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"A csitri nem azt jelenti,hogy iszol meg cigizel.Minden 13 éves idegesitő kis csitri"

Na ez szép.. Lehet idegesítőek vagyunk,de vannak komolyabbak is köztünk is

2010. nov. 9. 17:35
 12/14 anonim ***** válasza:
17:35: Majd megérted, ha egy tízessel idősebb leszel :) Most még hiába magyarázzuk, hogy miről van szó. Így visszagondolva nagyon sok év távlatából (:() én is rettentő idegesítő csitri voltam 13 évesen, pedig nem voltam én rossz, csak fiatal, butuska kislány, pont amilyen az összes többi 13 éves. Persze akkor én is azt hittem magamról, hogy nagyon komoly és érett vagyok :)
2010. nov. 9. 23:30
 13/14 anonim ***** válasza:
:) Nem tudom... Lehet idegesítő vagyok :D
2010. nov. 13. 09:42
 14/14 anonim ***** válasza:
13-16 évesen mindenki azt hiszi,hogy érettebb a koránál.Pedig nem.
2010. nov. 14. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!